Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

MAA'nin yerine dünyanın en azılı Fenerbahçe düşmanını koysunlar. O bile bir yerlerden icazet (Hükümet, kulüpler birliği, genel kurul, pensilvanya vs. vs.) düşüremez Fenerbahçe'yi. Kolay değil bu işler. Bakın iş "Milli takım ve kulüp takımları ceza alsın ama Fenerbahçe düşmesin!" e kadar geldi. Şu anda Türkiye, milli takımın ceza alabilirliğini dolayısıyla feda edilebilirliğini tartışmaya başladı. Nedir Fenerbahçe'yi bu kadar önemli yapan? Çok basit. Galatasaray vs. Fenerbahçe rekabeti.

Bu ligin değerinin %60'ı Galatasaray vs. Fenerbahçe rekabetidir. Bu takımlardan herhangi biri olmadığında ligin değeri direk %60 düşer. Hatta bana göre o lig 5 para etmez. Dolayısıyla kulüplerin çekindikleri konu bu. Yani para. O yüzden hiç birine de kızmıyorum ben. Sadece Aziz YILDIRIM'a futbolu bu hale getirdiği için sinirleniyorum, beddualar hatta küfürler ediyorum durmadan.

o değeri nasıl buldun merak ettim

Türkiye'de yanlış bir çok şeyin içinde adalet mi aranır ya..

Neresine bakarsanız bir yandaşlık var...

İktidar oy kaybetmemeyi bile düşünür bu olayda..

Düşürürsek Fenerliler oy vermez diye bile düşünebilir..

MAA düşürürsem Fenerliler beni üyelikten bile atar diye korkuyordur..

Çıkmış Fenerbahçeliliğini anlatıyor ekranlarda neyin adaletini bekliyoruz..

Yıldırım Demirören tüpçüsü çıkmış Avrupa zaten para getirmiyor ne gerek var diyor..

Hadi çeksene Beşiktaşı Avrupa'dan yiyor mu g...?

Ali Koç dalkavuğu çıkmış Uefa'dan korkmayın diyor..

Sonra yandaşı çıkıp Şenez Erzik'e ağlıyor nolur bizi güzel anlat Platini'ye diye..

Ulan bu kadar dansözün içinde bizde Bursa'ya 3 puan verdiğimize yanalım..

Bırakalım bu işleri abiler tadım tuzum yok hevesim kaçtı futbolu bu hale getirenlerin Allah bin belasını versin!

çok zeki çok kurnaz felan değilim. bir yerlerden kulağıma birşeyde fısıldanmıyor.

sadece süreci baştan sona takip eden biri olarak bu işte feneri küme düşürmemek feneri küme düşürmekten daha büyük olay yaratır. kimse bu sorumluluğun altına giremez.

kimse böyle alenen birşeyin adaletini ki avrupanın gözetimi altında olduğunu düşünürsek tecelli etmesine engel olamaz. haa geciktirebilir ama neticeyi engelleyemez.

MAA'nin yerine dünyanın en azılı Fenerbahçe düşmanını koysunlar. O bile bir yerlerden icazet (Hükümet, kulüpler birliği, genel kurul, pensilvanya vs. vs.) düşüremez Fenerbahçe'yi. Kolay değil bu işler. Bakın iş "Milli takım ve kulüp takımları ceza alsın ama Fenerbahçe düşmesin!" e kadar geldi. Şu anda Türkiye, milli takımın ceza alabilirliğini dolayısıyla feda edilebilirliğini tartışmaya başladı. Nedir Fenerbahçe'yi bu kadar önemli yapan? Çok basit. Galatasaray vs. Fenerbahçe rekabeti.

Bu ligin değerinin %60'ı Galatasaray vs. Fenerbahçe rekabetidir. Bu takımlardan herhangi biri olmadığında ligin değeri direk %60 düşer. Hatta bana göre o lig 5 para etmez. Dolayısıyla kulüplerin çekindikleri konu bu. Yani para. O yüzden hiç birine de kızmıyorum ben. Sadece Aziz YILDIRIM'a futbolu bu hale getirdiği için sinirleniyorum, beddualar hatta küfürler ediyorum durmadan.

Fb olmadan bu lig daha izlenebilir seviyeye gelir. Yanlış bir önerme.

Erman direk damardan girdi. "Sen bana maç nasıl diye soruyorsun, ne maçı bu, gazozuna maç bunlar"

Erman Toroğlu yine formda bu gecede güzel yorumlar bekliyorum :D

Gazozuna.com :D

Fb olmadan bu lig daha izlenebilir seviyeye gelir. Yanlış bir önerme.

Amma abarttılar bu fb olayını. FB ligden düşse hiçbir şey değişmez. 1 yıl alt ligde oynamış olurlar.

Yayın gelirinde tabii ki düşme olacaktır. Bu da normal zaten. fb süper lig yayınlarından alacağı parayı bank asya yayıncı kuruluşundan alacak. Fazla bir şey değişmeyecek. Digitürk 400 milyon dolar veriyorsa 300 veya 350 versin. TRT de fbye extradan 20-30 milyon dolar versin. Olsun bitsin.

Amma abarttılar bu fb olayını. FB ligden düşse hiçbir şey değişmez. 1 yıl alt ligde oynamış olurlar.

Yayın gelirinde tabii ki düşme olacaktır. Bu da normal zaten. fb süper lig yayınlarından alacağı parayı bank asya yayıncı kuruluşundan alacak. Fazla bir şey değişmeyecek. Digitürk 400 milyon dolar veriyorsa 300 veya 350 versin. TRT de fbye extradan 20-30 milyon dolar versin. Olsun bitsin.

Dijitürk üyelerinin yarısından fazlası Galatasaraylı. Kime ne yutturmaya çalışıyor bunlar? :) Fb düşerse hiçbir şeycik olmaz.

Erman Toroğlu: Yukardan devam edeceksin arkadaş demişlerdir. Yukarıda Allah var diyor ya onu diyorum ya. Şimdiye kadarki gibi devam edecekse etmesin. Genel kurul seni taca attı. Senin önergene herkes hayır dedi. Ama sen 6 aydır bunu uygulayamadın. Kaçacaktın, kaçamadın, kaçmak için her yolu denedin olmadı. Şimdi 58'i uygulayacaksın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt