Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Valla Fenerin içinde bulunduğu durumu gördükce üzülüyorum.

Etrafımızda sevdiğimiz dostlarımız filan var fenerli adamlara acıyorum valla :(

Ve Golu açık Rock fena laf koydu beşiktaşlı aybabaya

Belliki tüm ihale Azize kalacak ve MAA Feneri kurtaran adam imajıyla koltuğa oturacaktı, 32.Gün programında MAA FB başkanlığa oynadığını ilan etti, zaten mevcut fener yönetimi bunu sezdikleri için 58. maddeye karşı çıkıp MAA ya cephe aldılar.Rıdvan (azizin sözcülüğünü yapıyor) maa yı kamuoyunda itibarsızlaştırmaya çalışıyor.

Mevcut yönetim ve MAA yı destekleyenler arasında savaş varve kaybedecek olan belli :)

maa kaybetmez

Rock Aybabaya dediki ulan konuşmamayım diyorum amasenne biçim bir insansın Galatasarayı kötülemek için gayret ediyorsun benim bildiğim GS-BJK kardeştir.

Aybabada diyorki ne kardeşi sizden kardeş olunmaz

ulan Aybaba pislik şerefsiz ilk defa haklısın bizden size kardeş olmaz istemeyiz de siz gidin Camiinin minaresini yıkan PAOKlularla kardeş takım olun. Sen ve tüpcüde fenere kardeş olun. bizim kardeşlerimiz avrupada onlar yeter bize

bu sümüklü aybaba fener işin ne yırtınıyor ? gerçekten ilginç

Rasim & Adnan

[video=youtube;WEvLuvJmWTg]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WEvLuvJmWTg[/video]

Polis memuru hasta fenerli..Bu operasyonun içindeymiş..3 temmuzdan sonra kız istemeye gitmişler..babası vermemiş.:)

MAA başkan adaylığını açıklıyacakmış

Hayri Hiçler Adnanın belası , aslında onu getireceksin stüdyoya :D

Bu süreçte emin olduğum şeylerden birisi paralı başkan falan Allah korusun kişilere muhtaç olmıyalım sonuçları gerçekten ibretlik

Çok doğru bir tesbit.Cem Uzan'da direkten dönmüştük.Birden hatırlatım ve tüylerim diken diken oldu.

Gökmen'den müthiş tespit :D helal olsun ama hiç bri cesaret edemdi fener yolladı demeye

Yalnız bu Erman beni hiç yanıltmıyor.Bu adamın Galatasaray'a özel bir kini var.Konu Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı maçı kazanması için gönderilen teşvik primi ama o yanıtlarken Galatasaray'ın gönderdiği ama maçı kazanamadıkları için alamadığı teşvik priminden bahsediyor.

Yahu hep suçlama var,itham var Galatasaray'a karşı ama bir kişi de çıkıp "Evet, ben aldım-verdim" diyemiyor, dese kanıtlayamıyor. Galatasaray'a saldırdıkça kendi pislikleri daha eskilerden üstelik de itiraflarla ortaya dökülüyor.Gerçekten çok ilginç.

Bundan böyle Liseliler , okullular-okulsuzlar diye kimse söylenmesin.Liseliler sayesinde parababası çakallardan korunduk bugüne kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt