Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

uefanin sartlari agir beyler, bunu maa kendisi de söyliyor

diyor ki, eger verdiginiz ceza yüzünden bir kulup küme düsüyorsa, geri adim atmayin, hakkettigi cezayi verin

uefa akilli davraniyor aslinda, uefanin derdi fener.

görürsünüz, uefa fenere pis eksi puan cezasi verdirtecek

Ünasl Aysal'ın desteklediği söyleniyor o nasıl yapıyor böyle bir şeyi aklım almıyor, gerçekse tabii. Müthiş kafa yapısıyla Serhat Ulueren'in duyumlarına ne kadar güven olur bilemem.

Eğer ÜA destekliyorsa 58. maddenin değişmesini...Adnan Öztürkün istifası yakındır.

2pb47.jpg

dogru mu bilmiyorum ama orduspor baskani bir tv de aciklamalar yapmis, bjk ve fb haric herkes maa dönsün istiyormus

MAA desteklemesi..MAA nın feneri düşürmeyeceği..Bu yüzden eksi puan verdirmesi..Galatasarayın MAA yı geri istemesi..

belki akilli isler ceviriyordur?

bi bekliyleim bence

dedigim gibi, fener düsmez büyük ihtimalle ama isi kolay degil, uefa eger uyuz olduysa fenere...

ünal aysalı hala adnan polatla karıştıranları görmek üzüntü verici.

MAA nın anlamsız istifası..MAA nın fbyi düşürmeyeceği açıklaması..MAA nın tekrar aday olması.. Ne güzelde oynuyorlar.

Normalde MAA istifa etmese.feneri mecburen düşürcek havası vardı.Baştan gelecek ..Bu sefer düşürmeyecek havası verdi yine.

ayrica ünal baskan acik acik fenerin netür ceza alciagini, yada almayacagini beni ilgilendirmiyor

yeterki ben seneye avrupada oynayabileyim.

o gun telegolde bunu dediginde elestirsediniz baskani

MAA nın anlamsız istifası..MAA nın fbyi düşürmeyeceği açıklaması..MAA nın tekrar aday olması.. Ne güzelde oynuyorlar.

Normalde MAA istifa etmese.feneri mecburen düşürcek havası vardı.Baştan gelecek ..Bu sefer düşürmeyecek havası verdi yine.

uefa baski yapmazsa, evet düsürmicek

uefa sorun yok derse, kimsenin de itirazi olmicak

bu kadar basit

en basta senin baskanin diyor bunu

"uefayi halledin, sonra istediginizi yapin, hic umrumda degil"

daha neyi konusuyoruz?

uefa baski yapmazsa, evet düsürmicek

uefa sorun yok derse, kimsenin de itirazi olmicak

bu kadar basit

en basta senin baskanin diyor bunu

"uefayi halletsinler, hic umrumda degil, istediginizi ypin"

daha neyi konusuyoruz?

Benim haberim yoktu Ünal Aysal cidden böyle düşünüyorsa diyecek bir şey kalmamış. Ligtv maç formaya para vereceğime tiyatro sinemaya veririm. Ne de olsa aynı şey hepsi kurgu sonuçta en azından sinir stres olmam.

Benim haberim yoktu Ünal Aysal cidden böyle düşünüyorsa diyecek bir şey kalmamış. Ligtv maç formaya para vereceğime tiyatro sinemaya veririm. Ne de olsa aynı şey hepsi kurgu sonuçta en azından sinir stres olmam.

aynen bunu dedi

ilk önce kamu vicdani

sonra uefa

yeterki ben seneye sampiyonalr liginden olmayayim, eger ülke olarka ban yersek, brakir giderim, cunku ben avrupada basari sözü verdim gelirken, seneye gs avrupada olmazsa, benim isim kalmaz

dedi

Kalli döneminde şampiyon olduk ön elemeyi geçemedik, ş.l'ye gidemedik. Sonraki sezonlar malum zaten Beşinci, üçüncü, dokuzuncu olduk. 14 sene şampiyon olamamışlığımız var, ölmedik bir şey olmadı. Yine bir şey olmaz. Bu mudur vizyon? Uefa dese fenerin kupayı almayın, ceza da vermeyin kişileri men edin futboldan diye ona da razı olalım avrupaya gitmek için.

Kalli döneminde şampiyon olduk ön elemeyi geçemedik, ş.l'ye gidemedik. Sonraki sezonlar malum zaten Beşinci, üçüncü, dokuzuncu olduk. 14 sene şampiyon olamamışlığımız var, ölmedik bir şey olmadı. Yine bir şey olmaz. Bu mudur vizyon? Uefa dese fenerin kupayı almayın, ceza da vermeyin kişileri men edin futboldan diye ona da razı olalım avrupaya gitmek için.

Ahlaklı olmak suç olmuş boşa uğraşma soydaş.

Maa ile Fenerinki yeminle danışıklı dövüş ya bugün bu fikrimde geri adım atmıştım ama cidden danışıklı dövüş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt