Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Bülent uygunla Halil ünalın telefon konuşmasını gösteriyor tam komedi bu adamlar :D

Ulan yarıldım ya:D Ermanla Ahmete küfür ediyor Bülent basgan tapelerde erman gülüyor:D

Halil Ünal izlemedim diyince Bülent başgan iyice gaza geliyor kaldırttım programı yayından falan

:D

bu bülent uygun denen şerefsiz bikere daha antrenör olarak futbola dönerse yazık türk futboluna.

Ulan ne terbiyesiz adamlarmış.Küfür lugatıma level atlattılar.

İşte resmen şike kanıdı daha ne olsun ! Ali Kıratlı, Bülent Uygun İlhan Eksioglu'nun evine giriyor. Ve ilhan ordan bagırıyor kapa bülent telefonu diye. Bülent'de telefonda biz aslanlar gibi oynadık diyerek kamuoyu vicdanını rahatlamaya calısırken. Ordan onlar işi pişiriyor. Daha ne olsun be !

Bu sadece 1 maçta olanın resmen kanıdı digerlerinin hepsinin de kanıtıda emniyette var beyler. Şike yok şaibe yok yok teşvik yok diyenin alnını karıslarım bu saat'ten sonra.

İşte resmen şike kanıdı daha ne olsun ! Ali Kıratlı, Bülent Uygun İlhan Eksioglu'nun evine giriyor. Ve ilhan ordan bagırıyor kapa bülent telefonu diye. Bülent'de telefonda biz aslanlar gibi oynadık diyerek kamuoyu vicdanını rahatlamaya calısırken. Ordan onlar işi pişiriyor. Daha ne olsun be !

tesadüfdür tesadüf. bu arada bedri baykam harbi icip cıkmış programa

Ne alaka yaw şikeyle adamlar totem yapıyo orda hemen şike mike yakıştırıyorsunuz :)

Bunca seyin üstüne Yıldırım Demirören hicbirsey yok uefaya kafa tutcaz diyor. Yazıklar olsun hepsine bunları destekleyenlere

yarın ilk iş olarak bizim üniversitenin rektörüne dilekçe yazıp sınavlarda serhat ulueren'in zaman birimini kullanmalarını talep edicem, maşallah ne iki dakikaydı yav hangi gezegenin saat dilimine göre konuştu acaba. 15 dakika oldu yemin ediyorum :D

Derin Futbolda o bedri iyi g.t oldu .

o sisko ***li yi cok sevdim, cok güzel sorular sorup laf geciriyor , bedri altindan kalkamiyor. bizim Rok tam lafa girdi 25 million fenerbahce taraftari derken sisko yawwwww yok böyle birsey kardesim akil var mantik var 25 milyonmus dedi. bizim rokda yaaa aziz yildirim öyle dedi diye dedim dedi. Siskoyu cok sevdim valla haftalardir iyi konusuyor.

gelelim Samil tayyar konusuna , Bedriye dediki" seni yakndan takip eden biri degilim denk geldimi dinliyorum, simdide konusmalarini dinledim ve anladimki senin anlama kabiliyetin kisitli " :D iyi laf gecirdi cirgin bedriye

Bu ligden cekilelim valla. Fener- besiktas-trabzon olmus şikeci , anadolu takımlarıda onların kuklaları. Ne anlamı var bu ligde oynamanın, gecen sene bunlar bunca oyunda iyi bizi küme düsmeyi basaramamıslar valla. Hele bide bu basımızda aziz'in kankası polat varken. Ne rezil, ne kara bir senedir.

Serhat yan yatırdı avukatı :)

aha doberman kızdı

Serhat'ı böyle atarlanırken görmemiştim hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt