Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Bülent Uygun'un avukatı bağlandı, şike soruşturması hakkında konuşmak için 10 dakikadır Sakaryaspor'dan bahsediyor. Serhat, ben konuyla alakasını anlamadım yalnız dedi, öyle anlatmak istedim dedi, devam ediyor.

Şike soruşturmasından bahsediyorlar, iddianamede Beşiktaş'la ilgili bir iki şey kalmış sadece. Milli maç sonrası ortalık karışacakmış.

Erman, Milli maç sonrası bekleniyorsa demek ki boş değil, demek ki işler karışacak diyor, ayrıca gene Aziz bu kadar zamandır içerideyse boşu boşuna olamaz dedi.

Gökmen ise UEFA el atarsa yanarız gibi net ve klasik bir yorum yaptı.

Beşiktaş'ın gerilemesinin ve moral bozukluğunun nedeni anlaşılıyor. Boşuna kürek çekiyoruz diye düşünüyorlar herhalde.

Bülent Uygun'un avukatı bağlandı, şike soruşturması hakkında konuşmak için 10 dakikadır Sakaryaspor'dan bahsediyor. Serhat, ben konuyla alakasını anlamadım yalnız dedi, öyle anlatmak istedim dedi, devam ediyor.

Bu iyiymiş :asd:

Bülent Uygun'un avukatına göre 25 kişi takipsizlikten salınacakmış zaten 31 kişiler sadece Giresun baglantılar kalıcak heralde içerde

Mali neden aramış gene bizimi çekmeye çalışıyorlar?

Buraya da mi baglandi. Az oncede beyaz tvdeki ve gol programinda rasim ozani cepten aradi canli yayinda..

Yok o programda olan bu başlığa yazılmış.

Bu arada bağlandı da ne oldu ne konuşuldu?

tff ile ilgili bir sey. Ben de ortasinda yakaladim pek anlamadim. Birinin tff de olmadigini bilmiyormus. Gerekeni yapacakmis felan.

tff ile ilgili bir sey. Ben de ortasinda yakaladim pek anlamadim. Birinin tff de olmadigini bilmiyormus. Gerekeni yapacakmis felan.
sami cölgecenin federasyonda oldugunu bilmiyormuş aydınlar. yeni ögrenmiş. GS IN 93 TEKİ mencester macını satın aldık diye ahmet cakara anlatan adam. aydınlarda gerekeni yapacakmış. benim anlamdıgım hangi gerekeni yapacak. etik kurulunda şikeye rastlanmıştır cümlesinden sonra neden gerekeni yapmamış gavat.

Ayı gökmen kıvırıyor :asd:

ziya gene gezmeye gitti

Kalp krizi geçiriyor sandım Aziz'i yalıycakmış

fbtvle ortak yayına geçtiler

Sabri'nin uçakta yaptıgı Show az sonra Telegol'de:D

Isıl Alben'e Kaya erkek o yaa sarı saclı erkek cocugu o Semih degilmi diyor bide Serhat'la iddaalasıyor, mal lan bunlar.

Ama Kaya hakli.

Ne de olsa sut cekemeyen Selcuk´da iyi sut cekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt