Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
Televizyonun sesi kısıtı ona rağmen Erman'ın "veeayy veaayy" ları evi inletti. Ne oldu
Televizyonun sesi kısıtı ona rağmen Erman'ın "veeayy veaayy" ları evi inletti. Ne oldu
vay vay vay olaya bakın beyler Selçuk Dereli o sene şampiyonlar ligine kayıtlı hakemken fener denizliyle berabere kalınca selçuk alınmış CL maçı verilmemiş
vay vay vay olaya bakın beyler Selçuk Dereli o sene şampiyonlar ligine kayıtlı hakemken fener denizliyle berabere kalınca selçuk alınmış CL maçı verilmemiş
iyide bunu köşe yazısında söyledi herşeyi anlattı o günlerle ile ilgili.
forumda konusuda olacaktı. buldum
https://www.gscimbom.com/forum/hasa...umu/98342-selcuk-dereli-neden-biraktim-_.html
Ohaa lan Galatasaray teşvik verdi derken Fener şike yaptıya dönüştü olay
Seyretmeyenler için yazayım;
Denizli-Fener maçı varken aynı anda Antep-Malatya maçı oynanıyormuş. Malatyada ki 3 adet Çek cumhuriyeti vatandaşı satın alınıp Antepin maçı kazanması sağlanmış. Bu sayede Denizli düşmediği belli olunca maç rahatlayacak ve maçı Fenere verecek. Ulan bize teşvik teşvik diye mok atarken arka planda herifler şike yapıyormuş yine.
Sene sonuna kadar bjk nın ödemesi gerekn borc 130 mılyon euroymus be
Kaya ve Bjk başkan adayı Vardar söyledi
Ben anlamadım Ahmet Çakarın dediklerini..Bizim 1 milyon dolar Malatyayamı gitti? Yenilsinler.Ve Denizlide maçı bıraksın diye.