Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Adam saldırıya uğramış, siz konusma diyorsunuz…

ACABA fenerbahce maci öncesi cikmasi sadece bir TESADÜF mü?

lig 34 hafta. NEDEN bu haftayi seciyor bu adam?

acayip sinirliyim su anda, cek git birak su takimi

allah tv8 actim miydem bulandi buneeee yaaa arkadas bu adami gördümmü sinir oluyorum ne kadar terbisiz adam bu yaa soru soruyorlar,

soru : cüneyt tanman demis volkan küferlere kulaklarini kapatmasi lazim ve oynamasi lazim demis diye.

volkan cevap veriyor cüneyt tanman o zaman kendisi ciksin kulaklarini kapatsin diyor ne saygisiz adam bu yaa en azindan senin büyügün olarak saygi gösterebilirsin angut

Adnan Polat'tan ne köy ne de kasaba olur.Derbi öncesi saçmalamaya bak sen

ziya sorularıyla çanak tutuyor yeni yönetime atıp tutması için polatın

doğru söyliyorlar...ben gözümle şahit oldum...bir tarafta aysal tulun sedat doğan emir-bir tarafta ali dürüst-fatih terim-albayrak-diğer tarafta adnan öztürk...görünen köy kılavuz istemez

Bizde biliyoruz bunu; ama zamanı değil Abi. Adnan Polat bunu en iyi bilen adam. Ben konuşmayacam bu konuda,suçlamalara cevabımı verdim yeni yönetimin sorunları Başkan Ünal Aysal ve ekibinin sorunu deyip geçilir.

bjk ekmek etmiyo GS ekmek ediyo telegolun derdi reyting ulan Galatasaray olmasa hepiniz aç kalırsınız be.! Haysiyetsizler.!

allah tv8 actim miydem bulandi buneeee yaaa arkadas bu adami gördümmü sinir oluyorum ne kadar terbisiz adam bu yaa soru soruyorlar,

soru : cüneyt tanman demis volkan küferlere kulaklarini kapatmasi lazim ve oynamasi lazim demis diye.

volkan cevap veriyor cüneyt tanman o zaman kendisi ciksin kulaklarini kapatsin diyor ne saygisiz adam bu yaa en azindan senin büyügün olarak saygi gösterebilirsin angut

o köpek volkan adam değil tam bir soytarı!

Adnan polatın bazı haksızlıklara uğradığı açıktır

Ancak polat şunu iyi bilmeliki şuan eleştirdiği adamlar kendisini zamanında başkan yapan adamlar

O zaman adama demezlermi bunları bile bile niye kendini kullandırmaya imkan tanıttın,neden başkan seçilmeye talip oldun

Ayrıca bu aç çakalların önüne sezonun en önemli maçı öncesi çıkıp,bu çakallara gereken cevabıda veremeyip şuanki yönetimi eleştirmen sana hiç yakışmadı başkan

Umarım bülent tulun denen tulumbacının değerine düşmezsin bu taraftar karşısında

bizim tökezlememizi bekleyen okadar çok şerefsiz varki medya başta olmak üzere cumartesi hem şikecilere hem yandaşlarına hemde içimizde hırs ve iktidar yüzünden pusuda bekleyen kim varsa koymak boynumuzun borcu oldu.:mad:

alper mert ‏ @alpermertt Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

Adnan Polat yanlış yönlendirilmiş ne Başkana nede 2.Başkana açılmazmış dava Mali ve İdari işlerden sorumlu kimse o sorumlu

tv 8dede ayı volkan var. bu faik durmadan fenerlileri cıkartıyor programına. volkan hala en büyük sampiyonluk adayıyız diyor:)

bu olmadı Adnan polat kendini bitiriyor gerçekten iyi bir insan ama fazla iyi niyetli resmen dalga geçer gibi konuşturuyorlar adamı ve ziyanın tutumu hiç hoş değil oraya cihan kamer denilen şahısta geldi herkes adama siz dedi kaya Polata sen diyor imalı imalı dalga geçer gibi konuşuyorlar üstelik ortada ne şike ne bişey var evet Polat düşün şimdi neden kimse seni sallamıyor ve derbi öncesi şikecilerin ekmeğine yağ sürüyorsun ... yapma be başkan yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt