Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Adalete güven var ama Futbolun adaletine yok malum TFF falan. :)

Bu arada Serhat sonda diyor iste Besiktasin yeni baskani Fikret secildikten sonra Telegolde olacak diye. Erman niye secimden önce cikarmiyorsun diyor. Serhat tercihimi secimden sonrasina biraktim diyor.

Ermani ben zeki birisi bilirdim. Anlayamamis o adamin secimden sonra ciktiginda reytinglerin tavan yapacagindan Serhatin secimini o yönde kullandigini :)

Malum TFF'yi işaret eden malum kişilerede güven yok bence (:

Telegole de beyaztvdeki hedeffutbola da bakıyorum arada. Telegol bana daha düzeyli geliyor. beyaztvdeki program kahvehaneden farksız. hele o sametaybabaya tahammül edilmez. Dün zaten ahmetçakar yerden yere vurdu samet aybabayı. Önce mevsimlik tarla işçisi yaptı, sonra fırıldak dedi,dönek dedi, deli dedi, en sonunda tuvalete gönderdi :)

İkisininde aynı tipte program olması dikkatini çekmiyor mu? malların hepsi toplanmışlar program yapıyorlar. Bir hafta önce söyledikleri şeyle bir hafta sonra söyledikleri şey birbirinin tamamen zıttı olabiliyor. Rayting için bir bitaraflarını açmadıkları kalıyor. Bizlerde izleyip şöyle olmuş böyle dediler ıvırda zıvırda. Şu şike olaylarından sonra tamamen soğudum bu programlardan.

Başladı kimseden ses yok bu gece :D

Unal Aysal'ın açıklamalarına Fenerlilerin ne alınganlığı varmış.

Kaya fena sacmaliyor.

Kaya kudurdu ahahaha koptum ya tinerci Kaya.

Kaya`ya fena dokunmus, Besiktas`i takimdan saymadigi icin baskanin. :D

kaya zaman zaman güzel yorum yapiyor zaman zaman'da arkamla gülüyorum yorumlarina ama yinede yorumlarin yüzde 51% severim

Erman 10 sene yayıncı kuruluşta çalışmış olduğundan işin arka yüzünü biliyor, bu yöndeki tespitleri tahmin değil gerçeklerdir.

annamadim Gokmen dedigin hic birseyi annamiyorum

erman ligtvden kovulmazsa böyle konuşamazdı, şov yapıyor.

tamam kaya sen haklısın tamam la tamam tamam lan tamam hadi tamam

başkan ne demiş

oğluum bunlara varya acımayacan acınacak hale gelirsin yemin ediyorum var ya en geç bu geceden itibaren şikenin takipçisiyiz diye başlık atacaksın direk hedef alacaksın bunları nasıl olsa uefa yetkilileri burada İSYAN lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt