Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Adam oynamicam demiyor ustune basa basa olayi 40 yerinden carpitiyorlar

Görüşmeleri Ordu başkanıyla yaptığını söyledi Bu mal kaya ne diyor ya..

ulan salak kaya oyuncu nedim türkmenle görüştüm diyor mal.

en kötü ihtimal bu olayı emenike olayına soksalar dahi hiçbir şey çıkmaz..çünkü fenere zaten emenike olayıyla ilgili hiç bir ceza vermeyecekler..

Kaya Nedime niye 360 derece dondun diyor ?

ulan oyuncu bizim oyuncumuz herhangi bi görüşme yapmamıza gerek yok sene sonu gelir culio dönmek isterse döner zaten kimse tutamaz.. bu olayı büyütenler art niyetlidir.

İnşallah yeniliriz orduya sanki çok önemli nasılsa play off'ta hepinize koyacaz ziya efendi :D sen seneye bank asyada ne yapacan onu düşün.

beyler mailler artık bir işe yarasın kendi kulübümüze mail atalım telegol'e ambargo koyması için bir gönüllü yazasın zahmet olmazsa akıcı Türkçesiyle gönderelim mail servisini kilitleyelim. Playoff geliyor ya saldırıya devam edecekler sövmemek için kendimi zor tutuyorum.

Lan ne bicim yönetimsiniz lan siz? Niye aciklama yapmiyorsunuz? Nedim ordayken yapsaniza bi aciklama.

Valla bu işin altından bizim yönetimimizdeki fatih terim karşıtları çıkmaz umarım.NEdimle el ele fatih terimi bitirme olayı

Serhat a bak Efendim konumuz cok onemli diyor , Kayanin sorusunu ort pas ediyor

Konsantrasyonumuzu bozmak istiyorlar. Kendi oyuncusuymus gibi artistlik yapiyor serefsiz. Terim.neden aciklama yapmismis. Kendi oyuncusu oldugu icin haysiyetsiz satilik. Niye aciklama yapmasin?

he şike yapıyoruz ne yapacaksınızlan hadi bizlere de plaket verin alkışlayın 3 temmuzdan beri şike yapanlar kral sizde yalakası olarak kraldan çok kralcı olmadınız mı ibneler?

vaaay ben yerim bunlari ne kadar tatli tatli seker cocuklar gibi illah birseyler bulmak icin bu kadar yirtiliyorlar :D mwuhaahaha

Serhat 10 numara ...

Bu şerefsizlerin konuşacakları konu yok her hafta saçma sapan şeyleri 5-6 saat konuşmaya çalışıyorlar,hazırlayın mailleri kulübe gönderelim bu şerefsizlere en büyük ambargoyu koyalım da akılları başlarına gelsin.

vermeyin stancuyu bunlara.

kimse çıkıp kulübü bağlayabilecek açıklamalar yapmak istemiyor çünkü bir kelime hatası dahi olayın niteliğini değiştirebilir,şu tüm yöneticiler evde tek başına programı izliyor ve telefonların dinlenmesi ihtimalini düşünerek kimse kimseyi aramıyor...

Ahahaha seneyede düşünüyormuş Stancuyu kiralamayı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt