Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

giren çıkan ts ye oldu..birileri bunun hesabını verir.açıklamanın play off oynanırken yapılmasıda ilginç.ts-fb maçı nasıl oynanacak.ts seyircisi o maçı tamamlatmaz

Lig Tv de 3-0 hükmen galibiyeti kutlar FB ile birlikte işte.

Yav fener her türlü cezayı yiyecek,önemli olan biz bundan etkilecekmiyiz etkilenmeyecekmiyiz

Play off larlar ilk darbeyi bize vurdular,avrupa kupaları ilede bize vururlarsa o zaman ortalık çok fena karışır

Yav fener her türlü cezayı yiyecek,önemli olan biz bundan etkilecekmiyiz etkilenmeyecekmiyiz

Play off larlar ilk darbeyi bize vurdular,avrupa kupaları ilede bize vururlarsa o zaman ortalık çok fena karışır

UEFA'nın masum takımlarada ceza vereceğini sanmıyorum , bu fikride kim çıkardı anlamıyorum UEFA'dan böyle bir açıklama gelmedi böyle birşeyide ima etmediler.

UEFA için Etik kurulu raporu falan hikaye , Onlar için Cornu'nun gelip savcıdan aldığı delil ve belgeler önemlidir :)

teşebbüs 1 maçta olur hadi bilemedin 2.maçta olur yani anlaşılır ama beceremessin de 6 maçta teşebbüsmü olur?? :)

6 maçtada yani maçı ayarlamaya çalıştılar beceremediler mi ya da becerdilerde sahaya yansımadı mı dicekkler acaba komedi

UEFA ile pazarlık yaptılar siz hala uefa diyosunuz . valla CAS dan bu davayı çekmeleri beni en çok işkillendiren olaydı. sen davayı çek ben de tff 'nin kararına sesimi çıkarmıyım şeklinde anlaştılar gibi geliyor. bu kadar çok karaktersiz adamın olduğunu cidden şu seneye kadar farketmemiştim sevgili ülkemde... pek umudum kalmadı bu olayda. haysiyetsiz şeref yoksunları!!!

UEFA ile pazarlık yaptılar siz hala uefa diyosunuz . valla CAS dan bu davayı çekmeleri beni en çok işkillendiren olaydı. sen davayı çek ben de tff 'nin kararına sesimi çıkarmıyım şeklinde anlaştılar gibi geliyor. bu kadar çok karaktersiz adamın olduğunu cidden şu seneye kadar farketmemiştim sevgili ülkemde... pek umudum kalmadı bu olayda. haysiyetsiz şeref yoksunları!!!

Kardeş kusura bakma da hiç mantıklı değil ki dediğin. Bu zaman kadar FIFA kaybedeceği davaya girmez ki... Fener sırf men cezasını düşürmek için böyle birşey yaptı. Ayrıca CAS'ta fenerin aklanma ihtimali yok adamlar için şüphesi bile yeterli...

Uefa da bu dangalaklarla anlaşırdı ya doruk.Yapma allah aşkına.

Juveye Marsilyaya acımayan,bu köpeklere mi acıyacak?Şaşarım..

gökmen: aziz yıldırımın haberi yok bu olaylardan açıp şeyimle gülerim :D

teşebüste suc oldugu icin 58. maddeyi degiştirip. punalarını silecekler. hepimiz görücez. GS IN ŞAMPİyonlugunu kimse elinden alamaz. adamın dötünden kan alırlar kan.

teşebbüs 1 maçta olur hadi bilemedin 2.maçta olur yani anlaşılır ama beceremessin de 6 maçta teşebbüsmü olur?? :)

6 maçtada yani maçı ayarlamaya çalıştılar beceremediler mi ya da becerdilerde sahaya yansımadı mı dicekkler acaba komedi

aynen bende bunu yazacaktim 6 kere tesebbus edip de sike yapmamislar he Buna anca kicimla gulerim

valla olan olaylara bakıldığında bu seref yoksunu fnrliler bu davayı boşuna çekmezdi gibi geliyor hep bana.o kadar iyimser düşünemiyorum artık.

UEFA pazarlık yapmaaazz! Adamlar istediği kararı verir pazarlığa ihtiyacı yok.CAS davalarında adamların tarihte kaybettiği dava yok pazarlığa ihtiyaçları yok yani.

aziz yıldırım çekmeyin demiş yönetim sen karışma demiş ulan 1 senedir metrisi her hafta hacca gider gibi tavaf eden babam sanki

UEFA pazarlık yapmaaazz! Adamlar istediği kararı verir pazarlığa ihtiyacı yok.CAS davalarında adamların tarihte kaybettiği dava yok pazarlığa ihtiyaçları yok yani.

uefa ile pazarlığı mali yaptı ve o iş orda bitti.o anlaşmaya uymazlarsa uefa nın yaptırım yapacağı cok açık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt