Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

biz ne yaptikta diger klupler napcak diyosunuz:)

korkak tavuk gibiyiz:)

Yapacak tek şeyimiz var.Önümüzdeki 3 maçı kazanıp, dışarlarda her yerde hakkımızı arayacağız.Galatasaray Avrupa takımıdır.Avrupaya gidemessek, ister Melo'yu al.İster Elmander'i al ne farketcek?

Ne maçı ya hala maçtamısın sen renktaş bırak kaybetsek ne olur gram üzülmem şu ortamda şampiyon olmadığımıza nasıl şampiyon olsakta sevinemeyeceğim gibi.

o değilde acayip dalga geciyorlar tff ve tüpçüyle:D

Gökmen: Yahu sahanın dışında o kadar şey olmuş bitmiş, sen saha içine yansımış birşey bulamıyorsan yazıklar olsun.

Ins. Demirören yalan söylemistir. Ins. indirirler onu ve yönetim kurulunu ve 'görevini kötüye kullanmaktan' 5-10 yil hapise atarlar! Ins. Yarabbim!

Kul hakki yiyenlere ibret-i âlem olur!

Ins. Demirören yalan söylemistir. Ins. indirirler onu ve yönetim kurulunu ve 'görevini kötüye kullanmaktan' 5-10 yil hapise atarlar! Ins. Yarabbim!

Kul hakki yiyenlere ibret-i âlem olur!

"Yalan söyledim ama sahaya yansımadı" der, sıyrılır.

Ziya kafasını kuma gömdü heralde.

uefa göz yumarmı acaba ya grçekten

mehmetbaransu ‏ @mehmetbaransu Kapat

Etik Kurulu raporunu alma girişimlerine hız verdim. hadi dua edin de yarın alıp, gazetede basalım. Alacağımla ilgili ışık var söyleyeyim

öküz ya yargıya intikal etmiş bir konu diyor

Ne maçı ya hala maçtamısın sen renktaş bırak kaybetsek ne olur gram üzülmem şu ortamda şampiyon olmadığımıza nasıl şampiyon olsakta sevinemeyeceğim gibi.

o şerefsizlere şampiyonluk felan kaptıramayız biz. şikeyi örtbas edeceklerse playofu iptal etsinler ozaman. ben şampiyonlar ligini düşünüyorum. lig umrumda degil. uefa bize bir yasak getiremez. zaten kendileride söyledi bunu. şampiyon olmalıyız. 2 sene sonra bunları kimse hatırlamaz. p şerefsizler kazayla şampiyon olursa kan cıkar.

Etik Kurulu raporunu alma girişimlerine hız verdim. hadi dua edin de yarın alıp, gazetede basalım. Alacağımla ilgili ışık var söyleyeyim

Baransu reis yardır.

bunu yazacaktim.. hadi insallah alirsa cok eglenecegiz:)

Kadıköyde eze eze yenicen.Bu ateş başka türlü sönmez ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt