Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Türk Futbolu için ölüm marşı çalıyorlar.Ulan bugun hangı avrupa basınını acsak Turkler şikeci dıyorlar.Nerde o AB Bakanı, atıp atıp tutuyordu yok AB bıze muhtacmıs, sımdı bır sey dıyıcem anladınız!!

En son gözaltına alınmış:) Egemen Bağış'ı diyorsun:) Yazık ki ne yazık.

Bu is fenerbahce sike davasindan cikti benim gozumde bi alay zengin cocugu 70-75 milyonu saf yerine koyuyor ve bu insanlar hic bi tepki gosteremiyor, koyun surusu gibiyiz..

doğru söylüyorsunda kardeş senin kulubunun başındakiler tepki vermiyor biz nasıl verelim.oda uA yürüyüş düzenledi onada izin vermediler.bizim başkanın yapacağı tek bir şey var yarın resmi siteden temiz futbol istiyoruz adlı başlıkla yürüyüş düzenleycek bir de biz boy gösterelim bakalım neler oluyor bunlar hep psikilojik baskı sonucu oluşan tablodur.baktılar bizden ses yok ince ince işliyorlar ki iş te bitti sayılır.

adamların ratingi çok iyi

yaptıkları herşey olay oluyo

güzel protesto yaptılar

:007::007::007:

şoruşturma en çok bunlara yaradı valla reytingleri 5 e katladılar

adamlar esiyor yine :D

tv tarihine gecen bir an daha :)

Gece gece zorlan güldürdüler

güzel olmus :asd:

Gülmekten yerlere yattım ya, yok böyle olay.. :asd::asd:

HELAL olsun cok guzel bir kapanis yaptilar.

cogu zaman bagrismalardan seviyesi cok dusmustu bu programin ama son zamanlar takdir ediyorum. en guzel protestolardan birini yaptilar.:005::005::005::005::005::005::005:

Adnan Polata laf atanlar nerde , adam -ıçını yırttı bızı lıme lıme dograyacaklar dıye...ne oldu?? sız zannedıyormusunuz Adnan Polat basarısız bu tapelerden sonra adamın bır gunahı yokmus onuda anladım adamı 2 yıl bu ..............-ocugu mahmutu dogramıs!!

yenimi anladiniz gecen senenin maclarina bakin en azinda 10 macta hakem hatasi var maci belirleyen mac hatasi.

525651_401865039853613_118325551540898_1224910_1908939228_n.jpg

bu arada ziya neden protestoya katildigini acikladi uzun uzun, fenelri yoneticilere ceza verdikleri icin katiliyorum dedi

Güldürdüler ama süper protesto!

Şaka maka bu telegol ekibi olmasaydı ta baştan olayı örterlerdi... Ne kadar uyuz olsamda bu adamlara haklarını vermek lazım

Böyle şeyler ne kadar saçma olursa olsun farkındalık yaratır.

Benim kız arkadaşım mesela futboldan zerre anlamaz, sırf ben seviyorum diye Galatasaray maç skorlarına bakıyor, hiç anlamaz sıfır yani.

Dün Trabzonlular kafaya siyah poşet takmış ya, komik mesela. Oradan haberi olmuş, Fener'li biri ırkçılık yapmış, onu protesto etmişler çok komik diyor.

Şimdi o olmasa ırkçılık olayından haberi olmayacak.

Bu tip şeyler yaptığın zaman dikkat çekersin, herkese yayarsın özetle :D

Reklamcılığın da kuralı budur, reklam kötü olabilir yeter ki konuşulsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt