Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.277
- 20.669
- 2.973
Cevap: Telegol l Kanaltürk
Evet.
transfer listesimi aciklancakmis?
Evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer listesimi aciklancakmis?
Bak iste hala yanlis yapiyorlar.
Daha sonra cevap verilmez, Nihat Özdemir`e orda cevap vereceksin diyorlar. Aksi taktirde herseyi kabul etmissin diyorlar.
Ulan adam konustu konustu ben Ünal Aysal`i dinlemem dedi ve gitti. Neden bahsediyorlar bunlar? Twitteri olan sunlara bi durumu aciklasin.
herşeyi anladım ama bunlar niye durmadan aynı şeyi tekrarlıyorlar. lan anladık tamam ünal aysal size göre hatalı. gecin lan konuyu artık. bunakmısınız anasını satiyim.
Hayir bastan hata yapiyorlar.
Neymis Ünal Aysal gereken cevabi verememis.
Bilmiyorlar ki Ünal Aysal 2 dakika cevap veremeden programmi bitirdi Birand. Bilmiyorlar ki TRT de gereken cevabi daha sonra vermistir sayin baskan.
Eger sen programm yapiyorsan, arastiracaksin ona göre programm yapacaksin. Isin bu senin.
adamlar hakli kardesim, bak gavur nihata yalanda olsa net konustu ve kapatti.
bizim baskan kibar olacam diye davraniyor , verin ite agzinin payini net bir sekilde. adami göt et orada , bakalim erman böyle konusabiliyor mu .
ben bile bizim baskanin konusmasindan birsey anlamadim , erman & co nasil anlasin
Kaya aldigi twittler sonucu Serhat`i falan aydinlatmaya calisiyor, bak bu eksik söyle demis falan hepsini versen ona göre yorumlasak diyor, Serhat`da ha evet dogru öyle demisti diyor.
Ulan Serhat az degilsin ha sirf ortalik toz duman olsun diye isine geldigi kisimlari koymus sadece.

he sizin gibiler anlamaya bilirler cunki baskan sizin gibilere rusca konusyor.
Anlamamklik bir durum yok aslinda anlamak istemiyorsunuz sizin gibiler ver erman & co