Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

valla ermana helal olsun önce askerliğini yapmayan adam şehitler hakkında konuşmasın diyerek azize giydirdi sonrası ortada erman iyi iş çıkardı.

Telegol l TV8

kim ne derse desin, telegol olmasaydi millet azizeye inanir, azize sucsuz, azizeye haksizlik yapiliyor derdi

benimde haberim olmayan tapeleri, olaylari gene ortaya koydu telegol, azize nasil yalan söylemis ispatladi.

budur abi, azizenin yalanlarini, celiskili aciklamalrini, iki yüzlügünü, küfürbazligini herseyini tekrar gösterdiler millete.

ben bu telegolu sike olayinda basladim izlemeye inanin daha önce hic bir zaman izlemezdim hic bir spor programini -maraton haric-

ama simdi diyorum ki, iyi ki izliyorum bir yildir telegol, cunku izlememis olsaydim, 2-3 gün önce azizenin yaptigi aciklamalara inanirdim büyük ihtimal

ee , olaylardan haberdar degilsen, tabiki inanabilirsin ..

bu telegol bu konuda 1 yildir inanilmaz isler yapti, helal olsun

Boşuna demiyor şikecilerin başı koyun taraftarına nontv ve ligtv izlesinler diye.

Şimdi ligtv özet görüntüleri hemen verse bu kanalara hiç şaşmam, o zat çünkü bunu istedi

Erman fena giydiriyor artık azize. bu akşamda şov var muhtemelen

mükemmel bir video koydular sonunda.. aziz 8 defa açıklayamam diyor en sonunda da ne isterseniz sorun diyor..:happynew:

Programda söylenilen sözleri izleyebileceğim değil de okyabileceğim bir yer var mı?

renkdaslar tekrarini nasil izleye bilirim yardimci olursaniz sevinirim

Serhatın tapelerı okuması esnasında altıma edıyodum:asd: özellıkle oraları ızleyın

S.U = Aziz Yıldırım elimde ses kayıtları var diyor.

Ziya = Belki koleksiyon yapıyordur.

:asd:

Kahvehane muhabbeti tam.

Valla ne olursa olsun şuan özellikle Selim çok doğru konusuyor bana nadir sempatik gelen fenerlilerdendir.

Bana hiç sempatik gelmez. Yöneticilik zamanlarında bir Galatasaray galibiyetinden sonra resmen JB geçmişti. Cüneyt Tanman da " ayıp oluyor Selim Abi" falan demişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt