Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

İşte Karanlık'ın şok suçlamaları:"Sağlık kontrolüne gidildiğinde MR'ı çekilmedi. Yeni hastane ile anlaşıldığı için benim sadece başında beklememi ve hiç bir şeye karışmamamı söylediler. İdari Menajer Hasan Çetinkaya, 'Git orada hastanede sağlık kontorülü yapılırken başında dur hiç bir şeye karışma' dedi. Sonrasında Beşiktaş maçını oynadık. Sow ağrıları olduğunu söyleyince ben de MR'ını çektirdim. Her iki dizindeki MR sonuçlarını gördüğümde şoke oldum. Alel acele sonuçları alarak Samandıra'ya gittim.""Aykut Kocaman daha sonra dışarıda benim yanıma gelip, 'Bu MR'dan ve bu olaydan birilerinin haberi olursa gözünün yaşına bakmam seni bitirir, kovarım' dedi. Ben şoke olmuştum. Ancak şu bir gerçek son zamanlarda yapılan transferlerin hiç birine nedense MR çektirilmiyor. Bu MR'larla birlikte bu sonuçları görünce Sow'un transferine izin vermezdim. Allah korusun hep dua ederek sahaya çıkması lazım Sow'un."

İşte Karanlık'ın şok suçlamaları:"Sağlık kontrolüne gidildiğinde MR'ı çekilmedi. Yeni hastane ile anlaşıldığı için benim sadece başında beklememi ve hiç bir şeye karışmamamı söylediler. İdari Menajer Hasan Çetinkaya, 'Git orada hastanede sağlık kontorülü yapılırken başında dur hiç bir şeye karışma' dedi. Sonrasında Beşiktaş maçını oynadık. Sow ağrıları olduğunu söyleyince ben de MR'ını çektirdim. Her iki dizindeki MR sonuçlarını gördüğümde şoke oldum. Alel acele sonuçları alarak Samandıra'ya gittim.""Aykut Kocaman daha sonra dışarıda benim yanıma gelip, 'Bu MR'dan ve bu olaydan birilerinin haberi olursa gözünün yaşına bakmam seni bitirir, kovarım' dedi. Ben şoke olmuştum. Ancak şu bir gerçek son zamanlarda yapılan transferlerin hiç birine nedense MR çektirilmiyor. Bu MR'larla birlikte bu sonuçları görünce Sow'un transferine izin vermezdim. Allah korusun hep dua ederek sahaya çıkması lazım Sow'un."

Bu o zaman büyük bir angutluk. Bile bile sakat adami almislar. :D

sow isi neydi ? televisiondan gectim sowun futbol hayati son ediyor felan yaziyordu yarim saat önce?

Sık sık sakatlanması bu yüzdenmiş demek ki :)

vay bee. aykut doktoru tehdit etmiş sow'un durumunu kimseye söylemeyeceksin yoksa seni bitiririm diye.

Fenev futbolcusu olsun olmasin bu durumda fark etmez, sadece Sow icin üzülüyorum eger gercekten dogru ise. Futbol hayati bitmemeli, umarim yaan haberdir. Yazik olur Sow icin.

Vay vay.. Bizim Aykut tehdit etmiş doktoru.. "Bunu dışardan biri duyarsa bittin.." vay vay vay..

Aykut'a baaaaakkk.Gerizekalı Kaya'da neden tehtit edince işi direkt bırakmadan diyor, herkes senin gibi baba parası yemiyor adam işçi çocuğu sıfırdan gelmiş:hı':

Abi doktor olmusun ama cidden konusurken dinlenesi bi adam degilsin.. Cikma bari madem.. Ulan ben dinlerken yoruldum.. Kendini rezil etmek icin cikmisin.. Kimse iplemez seni..

Vay hocam vay , neler olmuş öyle.. Erman'ın esprisi , Ziya'nın Serhat'a göndermesi iyiydi ;)

bu adam cidden doktor mu? Gökmen daha çok doktora benziyor :D

Bu fenerbahcenın herşeyi şaibe abi ne mutluki Galatasaralıyım

adamlar doktora da işini öğretiyo helal valla. doktor kıkırdak tek başına ağrı yapmaz diyo adamlar yapar diyo :asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt