Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ayar oluyorum yemin ederim ne lan bu karı programına cıkan karı koca gibi Koskoca Galatasaray'ı ne hale getiriyorlar osmanlı devleti gibiyiz her zaman diyorum bizdeki bu ic savas taht kavgası bitmedikce bize huzur yok
Liselilere ayrıcalık istenmesini gayet doğal buluyorum..Ha demokratik bir ortam için uygun mu derseniz tabii ki hayır ama bazı şeyler zamanla değişir..
Liseli-liseli olmayan çatışmasına Adnan Polat fazla takılıyor, haklı bile olsa insanın sağlıklı bir bakış açısına sahip olmasına engel oluyor..
Görünen o ki Galatasaray'da bir diyalog sorunu var. İnsanlar rahatsız oldukları konuda direkt tepkilerini belirtmiyorlar ya da konuşmuyorlar. Kendilerine göre çıkarımlarda bulunuyorlar ve bazı yanlışları doğru olarak addetmek durumuna düşüyorlar..Adnan Polat, Ünal Başkan ya da bir başkası genel durum böyle..Karşılıklı soğukluk yaşayacaklarına birbirleriyle karşılıklı münakaşa etseler, mesafeli davranmasalar daha iyi olacaktır..
pardon da daha nasıl bir ayrıcalık verilecek liselilere?
%3 diyoruz yahu, dışarıdan alınacak %3'lük üye kontenjanı... Bunun içinden bile bana üye ver diyor, olacak iş mi bu?
Burda liselileri tartışmaya kalksak işin içinden çıkamayız, herkesin kendine göre haklı sebepleri olur. Ben de demokratik bir ortamdan bahsediliyorsa ayrıcalık verilmesinin uygun olmadığını söylüyorum. Altını çizmek istediğim nokta bu konuları gerektiği şekilde ve yeterince tartışmıyorlar..Ayrıca canı yanan herkesin olaya farklı bakış açısıyla yanlı bakıp önyargılı davrandığı, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğu ile ilgili..
Burda Adnan Polat'ı, liselileri vs. tartışmıyorum.
Ama marjinal bir liseci grup bazı şeyleri kendi menfaati doğrultusunda yönlendiriyorsa buna da elbetteki herkesin itiraz etme hakkı var.