Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Düello'da Ziya vs Gökmen.

Gökmen diyor ki istifa ve geri dönüş senaryoydu, maçın devre arası planladı

Ziya da öyle şey olur mu diyor.

Gökmen gelen oylarla aşırı farkla kazandı :D

Zaten Gökmen düşündüklerini anlamlı sözcüklere döküp konuşabilse, ordaki herkesi sustururda....

GFB'nin itirafı bile Aziz Yıldırımın nasıl bir tiyatrocu olduğunun kanıtıdır..

Tahir Kıran bağlandı..

Aziz Yıldırım onca şey söylemesine, kırgınlıklarına, kızgınlıklarına rağmen adam hala ağzını açıp birşey söylemiyor..

Bizimkiler olsa ağız ishali olmuş gibi konuşurlardı.. Konuşuyorlarda zaten eski yöneticiler..

Lan gökmen 7-0 ı hatırlıyorum diyor sonra daha dogmamış oldugunu hatırlıyor vazgeciyor :D

bu ziya malı nediyor lan. 2 tane serbest atıştan gol atmışız ne psikoljik üstünlügü diyor. ulna mal ziya siz sanki bizi karşımızda topmu oynuyordunuzda kazanıyordunuz. bunak herif ya.

Bunak ziya için orada kupa almak önemli değilmiş.Erman beynıne koydu zaten bunak ziyanın.:D

Ziya saçmaladı yine her Fener'linin yaptığı gibi bunlarda tamam sen haklısın demek yok illa onun dediği olacak alayı böyle Fener'lilerin.

Sen 15 sene hakemleri baskı altına alıp derbi kazan son 3 senede Türk futboluna adalet gelsin Galatasaray böyle psikolojinizi bozar.Adil olan her oyunda bize bi üstünlük falan sağlıyamazsınız ziya.

Dünya üzerinde ciddi olarak telegol izleyenler derneği kurulmalı. O insanlar topluma kazandırılmalı.

Gerçekten merak ediyorum telegol'ü futbol tartışma programı olarak görenler var mı acaba? Bildiğin show programı en son şafak sezer komiklikler yapıyordu.

Bir Fenerli her konuda gerçekçi olabilir ama konu Galatasaray'a geldi mi olamaz bunun en açık örneğide ziyadır.Açık ve net üstünlük bize geçti bunu Aziz Yıldırımın bebek gibi bizim 6-0 mız var demesinden de anlayabiliriz.Allahın izniyle bu sene Kadıköyde bir kupa daha kaldırıp bunları iyice muma çeviricez

Dünya üzerinde ciddi olarak telegol izleyenler derneği kurulmalı. O insanlar topluma kazandırılmalı.

Gerçekten merak ediyorum telegol'ü futbol tartışma programı olarak görenler var mı acaba? Bildiğin show programı en son şafak sezer komiklikler yapıyordu.

Fenerin durumu için izliyorum ben keyifli oluyor azize sallıyorlar aykuta sallıyorlar :trollface:

[video=youtube;Df6AmqjS874]https://www.youtube.com/watch?v=Df6AmqjS874[/video]

:D

Biri şunları dövsün la düello ne lan :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt