Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Serhat bi sus ben yoruldum dinlemekten ya..

CNN Turku internet uzerinden nerden izliyebilirim beyler?

belli oldu emre devre arasinda kacacak her zaman yaptigi is zaten

erman öyle şeyler konuşuyor ki içimi kararttı

bıktım artık avukatlardan. Arkadaş ceza avukatının spor programına çağırıp konuşturanın beynine basıp geçerim ben. Ne işi var orada. Reyting alsınlar diye herşeyi yaparlar. Valla ben son 1 aydır Ahaber de 90'a programını seyrediyorum hiç olmazsa seviye var bari programda.

erman açık açık diyor ki feneri küme düşürecek tek güç Galatasaray.

Kaya güya düşünceliyim havası veriyor. Ulan 64 aldıysa 14'ü kes ne ? Şike yaptı diye adamlar neden ikincinin aldığı parayı alacak hiç düşünemiyor herhalde?

Böyle bir şey yapılacaksa ilgili takımların aldıkları tüm paranın geri alınması gerekiyor, adamın mantığı saçmalık.

Olgun Peker biile eleştirmiş yasanın değişmesini.Kendilerine değil başkasına olsa bu olaylar Aziz Ve Mosturoğlu en başta ses çıkaran bu işn peşini bırakmayan isimler olurdu diyor sanırım

fbyi düşürmezler diyor.öyle bir şey olursa daha bu ligi izlemem

Biz taraftarlar tepkisiz kaldığımız sürece düşürmezler. Yönetim sesini çıkarmazsa düşürmezler.

Kaya güya düşünceliyim havası veriyor. Ulan 64 aldıysa 14'ü kes ne ? Şike yaptı diye adamlar neden ikincinin aldığı parayı alacak hiç düşünemiyor herhalde?

Böyle bir şey yapılacaksa ilgili takımların aldıkları tüm paranın geri alınması gerekiyor, adamın mantığı saçmalık.

2. nin aldigi para demedi.. -18 indir kacinci olur 5. mi.. 5.nin parasi atiyorum 50 milyon aradaki farki onumuzdeki sene daha az ode dedi..

Adnan Öztürk bağlanacakmış.

erman bi konuşsa ..

konuşmuyor işte

adnan reis bağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt