Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Beyler konuyla alakali degil ama, su 12numaramidir nedir iki dalga gecmek istiyom davetiye falan diyolar?

Nerden buluruz o davetiyeyi

Fatih Terim: "Eğer Arda'nın gideceğini bilsek Culio'yu bırakmazdık."

Arda'ya nefretim 2 kat, 10 kat, 100 kat, 1000 kat daha arttı. Bizi düsürdügü duruma bak. Ulan cok istiyosan sezon biter bitmez gitseydin ya, ne diye oyaladın bizi?

Allah umarım bir gün Avrupa'da yolumuzu kesistirir ve Galatasaray'a yaptıgı bu vefasızlıgın altında ezilir kalır.

ahmet cakar: selcuk inan fiyasko bir transferdir. GS 4 BÜYÜk takımdaki en kötü kadroya sahipde dedi

bu dünkü yayın ama. ben şimdi gördüm. bu adam tam mal. arda avrupada antremana cıkamaz diyen dingilden herşeyi beklerim.

ahmet cakar: selcuk inan fiyasko bir transferdir. GS 4 BÜYÜk takımdaki en kötü kadroya sahipde dedi

bu dünkü yayın ama. ben şimdi gördüm. bu adam tam mal. arda avrupada antremana cıkamaz diyen dingilden herşeyi beklerim.

kuyruk acısı, mahkemeye verdikya tutuşmuş bi tarafları :asd:

Vay anasını sıra Selçuk a gelmiş.

Bu söz ona yeni bir bikini giydirtebilir. Kanarya desenli birşey...

atletico madrid 2.sınıf takımmış. ardanın iyi oyununu kapatmaya calışıyor:) GS DAN KİMİ ALIRSINIZ TAKIMINIZA DİYOR SELCUK YULAFLA ADNAN Aybabaya:)

bu herif eyyamcı kulak asmayın.
elmaderin yararlı olması icin yanlardan iyi ortalar gelmesi lazımmış yoksa olmazmış:) ulan elmander kafa topundan cok ayak oyununda iyi dallama. daha herifi tanımıyon. gerci bu adam sampiyonlar liginde en cok gol atan raula futbolcu degil bile dedi. şerefsizin önde gideni.

Erman konuyu şikeye getirdikçe ziya konuyu değiştiriyor:o

G.Saray 'ın transfer politikasını masaya yatıracağız dediler değiştirdim zaten 4 haftadır aynı konu.

Melo'yu eleştiriyorlar televizyonunuzun ayarıyla oynamayın LÜTFEN

Gökmen: Melo selçukla birlikte orta sahada hiç bişey yapmıyor. tamam biraz tekniği iyi ama bişey görmedik

Gökmen: Elmander ayakta duramıyor, beceriksiz

Adam Melo çok güçsüz felan dedi sonrasını hatırlamıyorum :D

Gökmen: Eboue pehlivan gibi adam. kırkpınaramı getirmişler bunu.

Gökmen: Melo selçukla birlikte orta sahada hiç bişey yapmıyor. tamam biraz tekniği iyi ama bişey görmedik

Gökmen: Elmander ayakta duramıyor, beceriksiz

Medyadaki şu galatasaraylı yorumcular hep bizi eleştiriyorlar başka yaptıkları bir iş yok.

Hıncal gökmen full eleştiri fenerin yorumcuları alayı amigo kesiliyor söz konusu fener olunca.

Ziya'ya bak ya vallahi bu ülkedeki futbol sevgisi bitti ben de hiç bir şekilde hevesim kalmadı bu kadar şerefsiz bir düzen olamaz yahu.

Şimdi Ufuk Muslera 'dan iyi diyecekler bekleyelim.

Şu kaya salağını bir de yorumcu olarak koyuyorlar , simao ve q7 kaç para alıyor ve ne yapıyorlar ALLAHIM ya ne biçim adamlar bunlar yahu delirtiyorlar :D

Gökmen ujfalusi den gelecek olarak ümitliyim diyor zaten adasfasd:D

zaten bu cümleden sonra cam'dan aşağı atlamalı.

İntihar sebebi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt