Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

neyse ben kanal degiştirdim. boşuna bu malları izleyipte sinirim bozulmasın. adamlar giden her futbolcuyu gelenlerden iyi buldu. bukadar salagı b,ir araya toplamayı herkes başaramaz. kaya cilingiroglu gibi GS DÜŞMANI HERİF TOPTAN ANLAMAZ ORDA YORUM YAPAR. ben gatih terimin yerinde olsam zılgıt cekerim bunlara.

Gökmen Özdenak bir tek Eboue hakkında doğru dürüst şeyler söyledi. Bütün yaz yan gelip yatmış gibi, kilo fazlası var.

ElEmander Ufulajji allahım biri bu adama konuşmayı öğrensin !

Abi gökmen kimdirki Eboue ile Elmanderi yorumlasın kaç kere EPL izlemiş adam hayatında. çıkıpta 2 lig maçı izleyip yorum yapıyorlar. bizde mal gibi izliyoruz

Stat tespitleri gerçekten çok acı bir gerçek malesef :(

Ardayla messiyi karşılaştırıyolar şimdide ahahahahaha. kaya malına baksana sen:D

Stat Konusunda maalesef haklilar.. Ben burda Fenerbahcelinin Takimina bizden iyi sahip ciktigini beyan ettimmi tepki aliyorum abi.. Bu Konuyu dile getirmeye bile cekiniyorum artik :)

01.00 dan beri şaşkınlıkla izliyorum.Ne kadar da saçma konuşuyorlar.

Stat Konusunda maalesef haklilar.. Ben burda Fenerbahcelinin Takimina bizden iyi sahip ciktigini beyan ettimmi tepki aliyorum abi.. Bu Konuyu dile getirmeye bile cekiniyorum artik :)

İstanbulda daha çok taraftarı var ve stadları istanbulun en merkezi yerlerinden birinde ne bekliyodunki.

Konuyu Arda ve Messi yi kıyaslayan oyuncularına Elemander ufulaji gibi garip garip isim takan yerlerden dinliyorsun Eboue ye pehlivan Melo ya bune ya diyen adamlardan dinliyorsun ondan sonra gaza geliyorsun birde bunu oku bakalım

https://www.gscimbom.com/forum/kose-yazilari-bloglar/87399-tt-arena-cilesi-ve-gs-tv-evren-goz.html

Dahada bişey demiycem bu konu hakkında sana insan anlamak istediği kadarını anlar İbrahimciğim.

yarın yenersek bu yorumların hepsi 180 derece..

Galatasaray için "sırtına vur, ekmeğini al" döneminin bitmesi lazım. Bunun için başarı lazım. En ufak kötü gidişte medya Galatasaray'ı asıyor.

İmajını kötülemek istiyorlar. Bu çok bilinçli olarak yapılıyor. Gökmen denen şahsiyetin futbolcu yorumları bile kayda değer alındı. Adam futbolcularımıza lakap takıyor,millet gülüyor falan...Gerçekten sabır denen kavram bizle değer kazandı.

Gökmen:Melo kadar güçsüz oyuncu görmedim. Adam koşamıyor, top kapamıyor..Çok güçsüz

Gökmen:Eboueyi güreş içinmi getirmişler

Dün gece programı izlerken küfürbaz haydo oldum..

Gökmen:Melo kadar güçsüz oyuncu görmedim. Adam koşamıyor, top kapamıyor..Çok güçsüz

Gökmen:Eboueyi güreş içinmi getirmişler

Dün gece programı izlerken küfürbaz haydo oldum..

Gökmen hangi takımlı arkadaşlar ? Hani her Galatasaray forması giyen denyo Galatasaray'lı diye lanse edilmek zorunda mı ? Bu gerzek yerine Rasim'in gelmesine bile razıyım. Adam en azından konuşmayı biliyor, bir kelimeyi bir kerede söyleyebiliyor. (bknz: Yani şimdi Serhat'cım yani gerçekten doğru mu yani şimdi, e yani değildir heralde dimi yani )

Kaya b*kunu çıkarıyor şuan. Galatasaray maç kaybetmeze geldi konu. Kayada fenerle oynamıcakmı ne zaman yenmiş felan dedi. Sabah yürek yemiş gelmiş

Kaya normal hayatta denk gelmeyelim en güzel kelimelerimi sana ayırıyorum. Tüpçünün pisipisisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt