Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaya futboldan anlamiyor. 15 yasindaki bir cocugu koy oraya, bundan daha iyi yorum yapar.

Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Bunlar harbi mal Melo 10 numara giyiyo diye forvet arkası felan oynuyo sanıyolar heralde.

Kaya kızı Zehrayı gezdirsin.

Adamlar Melo ve Selcuga ya laf atiyor. Hadi Gökmen kafa salla sende. Zaten baska birsey yaptigin yok.

Erman yine yardırıyor şike konusunda

Kaya Cilingiroglunun bir Futbol Yorumcusu oldugu Programdan ne beklenir..?? Bakmamakla cok iyi yapiyorum..

dAYI gökmen: küfür serbest olsa, burasi kahve den 1000 kat daha güzel :lol:

Gokmen iyice sapitti: yattara barcada oynar :)

fatih hoca bunların programlarına konuşmamalı. konuşuyorsada lafı carpmalı. resmen sana b.k atıyorlar hocam.

Ya şu malları izlemeyin Allah aşkına.

Haftada Forum bir Küfürü Serbest biraksa varya ben o Hakkimi herzaman Kaya Cilingir Dingiline yagdiririm..!!

Bu Kim oluyorda Spor yorumluyor yahu..?!! Olum Bu Futbol, Hülya Avsar ile ciktigin Ofsaytsiz, Faulsiz, Penaltisiz Maclara benzemez..!!!

Seyretmeyin. Ben seyretmiyorum ve cok huzurluyum.. Yazdiklarinizi okudummu sinirleniyorum :)

Serhat Ulueren Programinin Pohunu cikardi resmen.. Magazine cevirdi olayi..

Gökmen:yorumculara spor yazarlarına bakıyorum hepsi mutsuz bezgin

Mal Serhat:ne alaka! yoo ben çok mutluyum :)

şuan gutiyle john benjamin geçiyo erman,ziya,kaya,gökmen :D

Az sonra 2 yilda taraftar aratirmada süpriz olmus , nedir acaba , fener medyasi fener önde mi dicek , ama olsun sonrada Avrupa aratirma merkezi aciklama yapar GS önde diye

Oha muhabbete bak Erman " Guti dudakları Ankara' da falan böyle yaparsa oranın havası serttir! adamı kötü yapar İstanbul'un havası biraz yumuşaktır! Ankara' da o dudakları öyle görmesinler havası çarpar"

Haftada Forum bir Küfürü Serbest biraksa varya ben o Hakkimi herzaman Kaya Cilingir Dingiline yagdiririm..!!

Bu Kim oluyorda Spor yorumluyor yahu..?!! Olum Bu Futbol, Hülya Avsar ile ciktigin Ofsaytsiz, Faulsiz, Penaltisiz Maclara benzemez..!!!

Seyretmeyin. Ben seyretmiyorum ve cok huzurluyum.. Yazdiklarinizi okudummu sinirleniyorum :)

Serhat Ulueren Programinin Pohunu cikardi resmen.. Magazine cevirdi olayi..

valla bizim gökmenden iyi konusuyor , adam gecen haftalar Sike icin iyi konustu bence , affedilmesin felan dedi

Melo 10 numara ama oyun kurmuyor diyen bi malın yorumlarını dikkate almayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt