Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Kaya Çilingiroğlu

ELAMANder dedi

:)

Ziya Şengül

kesin penaltı dedi

Kaya Çilingiroğlu "Galatasaray bu akşam hakemide yendi!"

Galatasaray hakemide yendi diyorlar

Melo kötü oynuyormuş..

Elmandere, Elamander diyorlar..

Kaya ilk defa doğru birşey söyledi. İlk yarı hakem maçı katletti.

Bunların önlerindeki bardaklarda ne var acaba???????

Kimse kimseyi tanimiyor,yardimlasma yok diyor Gökmen.

Cok kötüyüz arkadaslar.Dagilabiliriz.

Bu programın amacı Galatasaray takımının hep olumsuz yönlerini aramak , eleştirmek.Emin olun Şampiyon olduğumuz maçta bile bunlar olumsuz yönleri eleştirecek..! Gökmen dahil hepsi birer Şerefsiz.

Galatasaray divan kurulu üyesi Kemal Onar bağlandı

Erman Toroğlu , Ronaldo'nun saha dışı performansını merak ediyormuş...

Her zamanki gibi düzey sıfır Telegol'de; bu saatlerde hep kahve sohbetine dönüyorlar. Birazdan müziği de verirler :)

Gecenin 2'sinde niye bağlanmış başını kaçırdım.

Vay Kemal Ağabey gereken cevabı verecektir.

Adnan Polat ve Işın Çelebi'nin disipline verilmeleri ile ilgili konuştu camia içerisinde yönetimi sabote eden liseliler var dedi dikkatli bakarsanız kim olduklarını farketmek kolay dedi isim vermedi

ne çekiyosak liselilerden çekiyoruz ehehehe x))

bazı yerlerde eksik yazmış veya farklı kelimeler kullanmış olabilirim. dün gece tekrarını izledim aklımda kalan bi yorum.

ziya şengül:

selçuk o kadar yüklü maliyetle geldi madem yetenekliyse gol atacak. oynayacak topu ileri götürecek vuracak gol atacak. Sonra serhata sordu kaç gol attı trabzonda diye? serhat cevap verdi adamın işi asist yapmak pas felan filan diye. Ama yinede söyledi iki gol attı bir maç hariç bütün sezon oynadı asist kralı oldu dedi.

ziya:

duran toplar güzel de işin kolayı felan filan diye yine aynı yukarıda söylediklerini destekliyor.

Bu yorumları yaparken aklımdan şikecilerde oynayan emreyi geçirdim. Ulan dedim emre geçen sezon bir veya iki gol attı 6-7 tane de asisti vardır yoktur. aldığı rakam 3.5 milyon euro maç başı hariç.

Selçuk İnan da aynı mevkinin oyuncusu çok iyi bir yaşta yıllık aldığı 2 milyon euro maç başı hariç ayrıca emreden daha iyi istatistiklere ve istikrara sahip. (nazar değmesin)

şimdi ziya şengülün emre için söyledikleri:

serhat soruyor emre mersin maçının kadrosunda emrenin kadroda olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz.

ziya yanıtlıyor:

tabi emrenin olması çok iyi. emre pres yapar pas yapar ayrıca alexi çok rahatlatıyor ileride. abi bide adam sol ayaklı. sol ayaklı adam rakiplere her zaman ters gelir. alex de sol ayaklı. orta sahada ki iki sol ayaklı adamın olması önemli.

yorum sizin

Hala meloyu giydiği 10 numara'dan dolayı aşırı ofansif adam sanıyorlar ya :lol:

Kaya falan onun işi gol attırmak diyor. Gerçekten yazık. Melonun juve veya fiorentina'dayken 1 maçını izlemişlermidir acaba ? İzleselerdi anlarlardı hangi pozisyon ve görevde olduğunu.

gökmen özdenak feneri bilerek potaya sokup taraftarın sesini kesmek istiyorlar diyor.ve bu devam edicek fbyi kollicaklar insanlarda biliyor kimse aptal değil diyor helal olsun ama serhatta susturmaya çalışıyor ziyayla

Telegol'ü kim tehdit ettiyse sağlam tehdit etmiş;

Şuan Serhat denen kişilik diyor ki; Fenerbahçe 1 ay içinde Şampiyonlar Ligine girebilir tekrar.

Kimin yerine girecekmiş?Trabzon'un yerine tekrar girerse savaş çıkar.:)

Su Gökmen varya.Öyle bi sinir oliyorum ki ona.

Sirf tükürdügünü yalamak istemedigi icin,Melo´ya salliyor.

Asil Melo´yu cok iyi biliyor o,Kaya nin gazina gelip Melo 10 numara ama defansa gömüliyor felan diyor.

serefsizin teki,bizde oynadigindan utaniyorum,zaaten en kötü dönemde oyniyrdu bizde,iste bi moka yaramamis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt