Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Telegol'ü kim tehdit ettiyse sağlam tehdit etmiş;

Şuan Serhat denen kişilik diyor ki; Fenerbahçe 1 ay içinde Şampiyonlar Ligine girebilir tekrar.

1 Ay içinde bende bir yerlere girmeyi düsüniyorum..

Angut Mode on:

Platini: Fenerbahçe gibi dev bir camiaya çok büyük yanlis yaptim..!! Türkiyedeki birçok gereksize inanip Komplonun parçasi oldum..!! Kendimi af ettirmek için yeni bir Formül buldum..! Trabzonspor'un yerine tekrar Fenerbahçeyi Kupaya alacagim ve onlari direkt Yari Final'e alacagim.!! Bir ilk Olarak Yari Finallere 5 Takimli Playoff uygulamasi yapacagim.. Ve o Play off grubundan ilk 2 sirayi alan ekipler.. Final oynayacaklar.. Fenerbahçe gibi büyük bir Cumhuriyetin Kupayi alacagina eminim..!!!

Angut mode off..

1 ay sonra neredeyse grup maçları tamamlanacak CL de :) :) :) nereye geri alınıyor fb ? Ne yani TS gruptan çıkarsa sonraki turlarda fb mi devam etcek :) :) ne içmiş bu Serhat ?

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Ahmet Çakar : "İddianame açıklandıktan sonra Beşiktaş'ı UEFA'da zor günler bekliyor."

fb yi pes 2012 ye almamışlar cl ye mi alacaklar

1 ay sonra ŞL 'ye girer tabi Fb direkt çeyrek finalden oynamaya başlar.

Hala meloyu giydiği 10 numara'dan dolayı aşırı ofansif adam sanıyorlar ya :lol:

Kaya falan onun işi gol attırmak diyor. Gerçekten yazık. Melonun juve veya fiorentina'dayken 1 maçını izlemişlermidir acaba ? İzleselerdi anlarlardı hangi pozisyon ve görevde olduğunu.

Birileri telegoldekilere futbolcuların hala 1 numaradan 11 numaraya kadar formalarla sahaya çıkmadıklarını, çıksa bile her takımın aynı taktikle oynamadığından numaraların direkt olarak mevki belirtmeyeceğini aksi halde futboldan anlamadıklarının ortaya çıkacağını bildirmeleri gerek.

Mesela eski Olympiakos'lu Kafes.

kafes.jpg

burak ı bursa maçında penaltı pozisyonundan dolayı

hırsız emek hırsızı ilan ettiler. gökmen erman kaya

erman ayrıca bugün fener samsun maçında yobonun rakibini indirmesine kesin penaltı diyor.

erman devam ediyor aldığım bilgiye göre alttan 5-6 tane yeni hakemler çıkaracaklarmış. üstteki bazı hakemler gönderilecek.

ünal aysal başkan telgole açıklamalrda bulunmuş

fatih terimin maç sonunda hakem hakkında açıklamalarından dolayı mhk başkanı sert çıkmış.

eski başkan adnan polat telegole açıklama yapmış kendisi hakkında hala konuşanlar için

ts li hasan yener bağlandı.

burak hakkında söyledikleriniz yanlış hepiniz futbol camiası içersindesiniz sözleriniz yanlış bunlar futbol içersinde olan şeyler

cumhurbaşkanlığında ki cumhuriyet törenine katılacak kulübün kararını tff verecekmiş.

Stüdyoda oturan en büyük Fenerli Gökmen´dir.

ünal aysal başkan telgole açıklamalrda bulunmuş

fatih terimin maç sonunda hakem hakkında açıklamalarından dolayı mhk başkanı sert çıkmış.

eski başkan adnan polat telegole açıklama yapmış kendisi hakkında hala konuşanlar için

Kime sert çıkmış? Kalkıp da atadığı hakeme sert çıksın! :mad:

Bance'nın pozısyonuna penaltı dedı Erman ınanamıyorum bu pozısyona nasıl penaltı degıl dıyenler var Yobo topu bıle gormuyor tutmus bırakmıyor adamı yere dusmese sabaha kadar cekıcek.

hahahha bir bakayim dedim.gargamel uefaya salliyor:) neymis uefa sion davasinda karizmayi cizdirmis.fb de hakli cikabilirmis :sopa:

idaaname aciklansda kurtulsak biran önce yaw

programa bakın ya haftalardır hakemler tarafından katlediliyoruz adamlar hala bizi haksız çıkıyor hakemler konusunda olacak iş değil.

programa bakın ya haftalardır hakemler tarafından katlediliyoruz adamlar hala bizi haksız çıkıyor hakemler konusunda olacak iş değil.

Mesutcum ben bu Programi seyretmiyorum. Öyle bir Rahatimki inan.. Bunlara Rant saglatmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt