Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Her 10 numarayi Forvet sananlar...

Sion ve Fenerbahcenin Davalarini birbiri ile kiyaslayanlar.... (Sionún olayi Kadro yanlisligi, Fenerbahceninki Sike)

Normalmi bu adamlar sizce..???

bu gökmen özdana GSLI FELAN OLAMAZ. ULAN BİZİ KORUYANA BAK GS DÜŞMANI ERMAN. BU GÖKMEN DENEN YAVSAK Gs dan iyi kazık yemiş belli.

Mesutcum ben bu Programi seyretmiyorum. Öyle bir Rahatimki inan.. Bunlara Rant saglatmiyorum..

bende çerezlik niyetine izliyorum zaten ciddiye aldığım yok bunları

ara sıra komik duruma düşüyorlar gülüyorum :)

bu mhk başkanı yusuf namoglu denen mal herifte bize laf atmış. gecen haftada ebouenin pozisyonuna bende penaltı vermezdim demişti. sonra bunların sülalerine sövünce biz kötü oluyoruz.

yalnız gökmen bildiğiniz yavşak

Serefsizin onde gideni bunlar hele gokmen yavasgin ta kendisi

fenerbahçeye haftalardır yapılan hakem kıyağını tek kelime konuşmuyorlar konuşmaya kalksalar hemen ufaktan pozisyonu yorumlayıp bitiriyorlar.

ama Fatih Terim hakemi eleştirmiş diye kaç saattir eleştiriyorlar.

Maçı izlemeyip bu programı izleyen yunus yıldırım iyi maç yönetti sanır. Yorumcular maçı izlememiş (gökmeni adamdan saymıyorum) özetlerden maçın sonucuna etki etmemiş diyorlar. Fifa temsilcisi bu maçı izlese hakemin fifa kokartını yırtar.

fenerbahçeye haftalardır yapılan hakem kıyağını tek kelime konuşmuyorlar konuşmaya kalksalar hemen ufaktan pozisyonu yorumlayıp bitiriyorlar.

ama Fatih Terim hakemi eleştirmiş diye kaç saattir eleştiriyorlar.

fenerin lehine en ufak bir hatada aykut kocam cikiyor kendi takimlarina yapilanlari degil sampiyonlukta rakiblerinin verilern verilmeyen pozsiyonlari incelensin diyor bu konuda kimse birsey demiyor.

Şansal denen Fenerbahçeli adamın içinde olduğu,Gökmen denen Iq'si 75 olan adamı barındıran,Serhat gibi menfaatçi herifin moderatör olduğu,Kaya gibi Galatasaray düşmanı bir adamın yer aldığı bir programdan ne bekliyorsunuz zaten.İzlemeyin reyting alamasınlar ben 1.5 yıldır toplasan 30 dakika bakmamışımdır ve çok da huzurluyum şahsen.

bunları tek kelime konuşan yok hemen kestirip atıyorlar bizi ise saatlerce eleştiriyorlar hemde haklı olduğumuz bir konuda.

gerçi işin şu boyutu da var. maçtan sonra yorumlara bakıyoruz

bazı çok bilmişler Terime sallıyor yok bilmem neymişte neymiş sen oyun oynamamışsın gol pozisyonun yok herşeyi hakeme bağlamayın diye futbol filozofları car car ötmeye başlıyor.

abi olmaz böyle iş sen takımına teknik direktörüne sahip çıkacaksın birlik olacaksın önce düşmanlarını sustaracaksın sonra kendi içindeki ufak olaylara bakarsın.

Şansal denen Fenerbahçeli adamın içinde olduğu,Gökmen denen Iq'si 75 olan adamı barındıran,Serhat gibi menfaatçi herifin moderatör olduğu,Kaya gibi Galatasaray düşmanı bir adamın yer aldığı bir programdan ne bekliyorsunuz zaten.İzlemeyin reyting alamasınlar ben 1.5 yıldır toplasan 30 dakika bakmamışımdır ve çok da huzurluyum şahsen.

İşin ilginç yanı artık hemen her medya programının bu tür bir örümcek ağıyla kaplanması. Bizi ağa takıyorlar ve saldırıp yiyorlar...

Müthiş bir Galatasaray düşmanlığı doğdu fb'nin gayrinizami yükselişiyle. Sanki o şaşalı dönemlerimizde ezilenler, şimdi bizden intikam alma yarışına girdiler...

İşin ilginç yanı artık hemen her medya programının bu tür bir örümcek ağıyla kaplanması. Bizi ağa takıyorlar ve saldırıp yiyorlar...

Müthiş bir Galatasaray düşmanlığı doğdu fb'nin gayrinizami yükselişiyle. Sanki o şaşalı dönemlerimizde ezilenler, şimdi bizden intikam alma yarışına girdiler...

Zamanında o kadar fazla koyarsan olacağı bu :)

Lan bu Gökmen nasıl bir adam yahu. Adam değil de ne acaba.

Yahu hiç biri maçı izlememiş, car car konuştular akşam. Allah belanızı versin

Galatasaray yorumcusu diye iki lafı biraraya getiremeyen, ne kültürü , ne yorumculuğu zerre kadar Galatasarayı temsil etmeye layık, hatta haddide olmayan Gökmen Özdanaklıyı, kasıtlı olarak Galatasaray yorumcusu yaptıkları bir programı neden izlersinizki? Adam insanları Galatasaraydan soğutmayı çok iyi beceriyor.

sadri şener burağın pozisyonu penaltıydı :D

ts bu insanları çok ciddiye alıyor dün genel sekreter bugün başkan gelecek hafta kesin as başkan bağlanır.

bence trabzon biraz büyük kulüp gibi davranmalı.

maçları izlemeden maçları yorumlayan tek spor programı.

Reklamlardan sonra UEFA'nın TFF'na gönderdiği ultimatom ile ilgili birisi bağlanıcakmış kaçırmayın.

burada toplanın. hadi gelin beyler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt