Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Erman Toroğlu süper ya Sen kimsin laaa.. sen kimsin yaaa... :D

hiddink yılda 4 değil,8 milyon euro alıyormuş.vay bea

:D en son imparator döneminde yeniden düzenlenme geliyordu milli takıma yemeyin yalan hep böle devam eder 1 bilemedin 2 maç sonra emre volkan semih diye takıma yine doluşulur

Anlaşılan Türk futbolunu kurtarma işi yine bize düştü.

Soygun la bu .:)

Yazık yav insanlar 2 bin tl ayda kazansa mutlu oluyor böyle adamlar götürüyor parayı .:)

hicte birsey yapmadı adam .:)

biz burda iddaa dan 500 tl kazansak bir ay bayram yaparız.oğuz çetin bile aylık 60 bin alıyormuş:SS:

Slaven Bilic yıllık 300 bin euro kazanıyormuş. Hiddink için söylenen rakamsa 7-8 milyon euro arası. İbretlik bir tablo resmen.

10 maçı kazanan Almanların dağıttığı prim bizimkinden az yağma Hasan'ın böreği milletin paralarını resmen kırışıyorlar

Vay anam vay. Meğerse Türkiye avrupanın en zengin ülkesiymiş:). Hiddinkin aldığı paraların dışında, Milli oyunculara grup maçlarında bu kadar para dağıtırsan olacağı bu. Adamlar niye kassınlar kendilerini.

Vay vay aldıkları paralar bak nasıl bir sözleşmedir bu..

14 puan alan milli takıma dağıtılan prim 10 milyon 30 puan alıp lider çıkarak finallere giden Almanya 4 milyon euro prim dağıtmış

Dün Nihat Kahveci çok güzel konuştu. Biz bu futbolculara haddinden fazla ihtimas gösteriyoruz. Bu güne kadar hep pofpofladık hep baş tacı ettik. Herkes yabancı kontenjanının azaltılması konusunda görüş bildiriyor. Ben bunun tam tersini savunuyorum. Yabancı kontenjanı bu durumdayken bile biraz yetenekli bir türk oyuncunun fiyatı 8 10 milyon euro lardan başlıyor. Aynı oyuncuyu aynı fiyata yurt dışından bir takıma satılabilmesi ise imkansız. Oyuncuların kendilerine ödenen ücerette cabası. Zaten vergisidir şuyudur buyudur da yok. Bu adamlar bu kadar parayı görünce kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Bunları bu şekilde yapan kim? bizleriz tabiki. Ömürlerinin sonuna kadar çalışsalar göremeyecekleri parayı bir yılda ellerinde bulunca ne oldum delisi oluyorlar doğal olarak. Daha çalışmak niye ki?

Bir örnek vereyim. Kemal Aslan diye bir futbolcu vardı hatırlarmısınız? Çocuk Antepte şahane top aynıyordu. 2005 yıldında falan feleşe transfer oldu. Sonra sakatlandı falan. Şimdi nerde o? Zaten hayatı boyunca kazanacağı parayı bir yılda verince herife sakatlıktan kurtulmaya çalışayım formamı kazanayım şu bu falan yok. Mehmet Topuz un feleşe maliyeti neydi? Şimdi birileri sakatlanacakta kadroda yer bulacak. Daha nice örnekleri var bunların.

Bana kalsa yabancı sınırlamasını kaldırırım. Bizimkiler çalışsınlarda formayı kapsinlar artık.

Keşke dünyada geçerli olan maç başı oynama sistemi getirilsin.bak o zaman nasıl yardırıyor ilk 11 için.

Telegol Metrise girmiş

Mecnun Otyakmaz "Şike yapan karısını satar" sözünü yinelemiş :-)

Mecnun Otyakmaz "Trabzon 1 milyon dolar teşvik verdi"

Az önce şike yapan karısını satar lafını söyleyen adam şimdi "Zamanında bende maç aldım sattım" diyor

Ben mi yanlış anladım maçtan önce fenerli yöneticiler ve Aziz beni aradı maçı bize verin dediler dedi sanki Mecnun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt