Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

murat şahin değil mi la o konuşan :D hayatında hiç böyle şeyler görmemiş yaşamamış daha 1 sene oldu lan ne çabuk unuttun :D :D

Mecnun kabul etmiş şike teklifi geldiğini. Bülent Uygun 'un savunması 'savcı bana taktı'' şeklinde olmuş. :005:

Bülent ''Savcı bana taktı mı'' demiş.

ahahahhaaa insan başka bişey bulur bari :asd:

Adamın adını kullanıyorlar,savcı adama takıyor ne şanssız adam ya :haha::haha::haha:

Erman Toroğlu; Engin kötü niyetli değil, kötü niyetli olan kaleci, hakem yetersiz kaldı.

Erman Toroğlu; Elmander'in yaptığı hareket net kırmızı kart, yapma sebebi çok yorgun düşmüş olması, tekrar izleyince nasıl yapmışım bunu diyecektir.

barosun penaltı olan pozisyonda kırmızı cıkmaması hakemelere esneklik saglanmasıymış. ulan bu esneklik hic bize ugramadı. direk kırmızıydı işte.

barosun penaltı olan pozisyonda kırmızı cıkmaması hakemelere esneklik saglanmasıymış. ulan bu esneklik hic bize ugramadı. direk kırmızıydı işte.

bu adamin GS a karsi kasti var bence bir kere baros un pozisyonunda sari degil kirmizi olmasi lazim ikinciside elmander in pozisyonunda kasitli basmiyor kirmizi degildi tersini düsünenle sabaha kadar tartisirim

bu olay nerde olabilirki, sadece bir kaç kez savunma aldı. o da yanlız değildiler zaten...

hangi ara bu işi gördü savcı yahu ... savcıda bayağı hızlıymış o zaman

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mecnun kabul etmiş şike teklifi geldiğini. Bülent Uygun 'un savunması 'savcı bana taktı'' şeklinde olmuş. :005:

MAA bugun Telegole gelmesi lazimdi gelmicekmi ?

Gecen hafta oyle birsey diyolardi.

sarı kafayı çok aramışlarmı ? ahmet çakarı özler oldum.

Galatasaray-Fb maçını perşembeye alın ne sakıncası var diyorlar..

Ulan cahiler peki Eurolig maçlarını hangi güne atacaksınız..

O an orada olmayı cidden çok istedim..

Hayatı futbol, takımları da futbol takımı olarak görüyorlar..Başka branşlar önemli değil...

Bu kadar bilgisiz adamı bir araya koyup yorum yaptırıyorlar..Yuh yaaaa..

TV 8 'deki programa Baransu bağlandı. Şekip bikaç defa intihar girişiminde bulunmuş 2-3 kişiden teyit ettim dedi.

gargamel açıkladımı iddaanamenin açıklancağı tarihi???

Salı gününü açıklanıyormuş. Faik söyledi.

yarınmı açıklanıyomuş??? vaybe yarın büyük günmü diyosun yani

Faik Işık dün TV8 de Salı günü açıklanacak ortalık karışacak dedi bağlanıp. Bekliyoruz inşallah..

kralsın kanka adamsın kanka:) gargamel ne dedi peki oda ben sölücem ben sölücem diyip duruyodu oda yarınmı dedi acaba? offf yaaa yarın büyük gün inanamıyorum. bu gece uyuyamam ben yeni ayakkabılarıyla yatağında uyuyamayan bayram çocukları gibin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt