Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

arkadaşlar yarın saat 10 da biletler satışa çııtkğı zaman bunların arasında 60-100 tl lik biletler de olacak mı? bilgisi olan varsa mesaj atarsa sevinirim.

tamamda ne bagırıyon arkadaşım kulaklarımı şeyettin lan.

Ne bağırıyor la..Offffffff kulağım sağır oldu..

oha erman da zamanında teşvik primi teklif edildiğini itiraf etti

Manisa Spor'un komple ismi geçiyor ama.Belli olmaz o işler

Ben pek sanmam aga TRT devletin hakim devletin ve adam devletin kanalında iş yapıyor, bu işler biraz ince işler bence bu adamın suçu yoktur ama varsa ve böle bağırıyosa asrın epic fail'i olur :D

Hikmet Karaman: Hata varsa cezasını herkes çeksin, ama buradan Başbakan'a da sesleniyorum C.başkanına da adam kayırmayın, torpil yapmayın torpil.

Hikmet Karaman: Ben Trabzon maçını kazanamadım diye futbolcuma kızdım şimdi iyiki yenilmişim diyorum

Deli Hikmet.

bu olayı bilmem ama bu hikmet karamanı hic gözüm tutmuyor.

Serayatin kestigi parmak acimaz demek ; Duseceksiniz ulan ! demek :D

Bilerek mi yazdınız bilmiyorum ama Serayat değil o lafın doğrusu ŞERİAT'ın kestiği parmak acımaz olmalıdır -ki şeriat'ın kelime anlamı kabaca islami kurallar ile idare edilen ülkelerdeki hukuk sistemi demektir-.

Bu soruşturma başladı başlayalı bir insan türü üredi. BİLDİKLERİMİ ANLATIRSAM ....... OLUR diyen.

Bildikleri varsa ve söylemeyen varsa bu durumdayken şerefsizdir, kimi tehdit ediyor bunlar neyin hesabındalar, bana dokunursanız sizi yakarım ne demek.

Bir hukukçu olarak söylüyorum eğer bu soruşturmanın temeli gerçekten hukuki ise savcılık bu şekilde konuşan herkesi sorgulamalı ve bunlar hakkında şike yapanlardan daha fazla ceza istemeli bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt