Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Semih türkiyeyi 5 sene götürecek adamdı, 2 sene önce acayip gelişme göstermişti çok tırsmıştım. Alex'in yaptıklarını yapmaya çalışıp başarılı oluyordu. 2 senede fener heder etti adamı boşa harcattı kendini. Şimdi Kaya gibi bir doğuştan şanslı bir adam bile itin bilmemnesine sokuyor adamı.

gökman tam bir kutup ayisi

Kaya'nın nasıl bir adam anlamış değilim. Mantığa sığmayan yorumlar yapıyor.

Bunlar yine iyi, diğer tarafta Ahmet Çakar kabaca Fenerbahçe'nin düşmeme kararı almak ve Galatasaraylılardan tepki almamak için

bilerek yenildiğine dair komplo teorisi anlatıyor...

Delirmiş bunlar. :) :):)

Telegol'un tekrarını yayınlayan bir site var mı acaba?

suleyman rodop Pavluychenko ve Reyes diyor...

Rodop Aysal ile konuşmuş. Aysal eksikliklerimiz var en az 2 transfer yapacağız. Rodop Reyes ve Pavluchenko diyor.

Süleyman Rodop: Ünal Aysal 2 transfer yapacagiz dedi. Benim tahminim biri Pavlyuchenko digeri Reyes.

Rodop: Berbatov ile hic ilgilenmedik dedi baskan. Galatasaray kanatlari Riera ve Reyes`e emanet olacak.

Gökmen Özdenak yorumculuktan para kazanıyor ya ben ona yanıyorum.

playoff grubundan önce fbyi düşürcekler dedi erman.ziyanın kalbine inecekti .yoo olmaz öle şey diyor hala :asd:

Bu ROK tam süzme ya Adnanı almış jb geçiyo :D

sezer babannem rahatsızlanır demiş rica edip cekmeyin demiş. bu kel gargamel ona ragmen niye gösteriyor. bu adam babasını bile satar haber icin.

Süleyman Rodop: Ünal Aysal 2 transfer yapacagiz dedi. Benim tahminim biri Pavlyuchenko digeri Reyes.

Rodop: Berbatov ile hic ilgilenmedik dedi baskan. Galatasaray kanatlari Riera ve Reyes`e emanet olacak.
Riera biraz zor oynar. Emre formayı vermez.

Ben yerli transferde bekliyorum.

Riera biraz zor oynar. Emre formayı vermez.

Ben yerli transferde bekliyorum.

Umarim vermez birdaha, gönlümüz kendisinden yana zaten. Reyes sag kanada cok iyi gider, daha iyisini bulmak güc, özellikle ara transfer dönemin de.

Sol beke Taiwo da cok iyi gider, Eboue`yi sag kanata gördükten sonra... Sapa saglam bir defans hattimiz olur, hem defansif hem ofansif anlamda. Eger böyle bir durum olursa, yerli futbolcularin degeri de 2 kat artiyor bizim icin, yabanci snirindan dolayi.

Hayirlisi olur insallah.

Bu Medya Yillardir Fenerbahçe yi pohpohlayip Galatasaray'i dislayarak Milli Takima zarar verdi.. Ama hiç anlamadilar bunu... Emre Çolak saadece Galatasaray'in degil Türk Milli Takiminin gelecegi. Kendileri bilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt