Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

hacı b.ka sardınız serhat meselesinde.ne güzel Adnan baba bizim istediklerimizi söyledi gece gece :)

Ben de merak ediyorum neden ? Aslında burada bu kadar doğruyu söyleyen varken hala ısrar ediyorsun, bu neden?

doğruyu söylediğini nerden bileyim alla alla ya

adamlara bak başımıza serhatçı çıktılar.

serhat denen adam reytingçi menfaatçi fenerbahçeli lavuk işte neyin davasındasınız

Euroglu oldugu her yerden belli. Cimri 100 yerine 50 vermisti :haha:

Boşver domuzdan ne kopardın kardır :D Gerçi ogün yardım edenlerin çoğu sadece programa bağlanmış parayı yollamamışlar

serhat denen adam reytingçi menfaatçi fenerbahçeli lavuk işte neyin davasındasınız

Sakin ol kardaş

O dönemi ben pek iyi bilmiyorum.

Nasil batmisiz da böyle bir kampanya baslatmislar bunlar? Adnan Polat dönemimiydi?

Hayir düsünüyorum da bir Galatasarayli olarak utanc verici bir durum. Okadar zengin adamlarsiniz ne kampanyasi yahu.

serhatla adnan polatın o programını göz yaşları içersinde takip ettik.

bu serhatı Galatasaraylı yapmaz beyler acunla karıştırdınız herhaldi.

Adnan Polat lafı açıldı yapıştırdılar hemen Aziz'in kankası diye :)

Nasil batmisiz da böyle bir kampanya baslatmislar bunlar? Adnan Polat dönemimiydi?

Hayir düsünüyorum da bir Galatasarayli olarak utanc verici bir durum. Okadar zengin adamlarsiniz ne kampanyasi yahu.

özhan canaydın dönemi.

adnan polat kulübün borçları yüzünden para toplamıştı serhatla beraber bi program yapmışlardı.

ilk olarak uefaya olan acil borcu ödemişlerdi bir buçuk milyon dolar kadardı.

özhan canaydın dönemi.

adnan polat kulübün borçları yüzünden para toplamıştı serhatla beraber bi program yapmışlardı.

ilk olarak uefaya olan acil borcu ödemişlerdi bir buçuk milyon dolar kadardı.

Bir bucuk milyon dolari cikartip veremediler mi?

Su konusmanin videosu dusmedimi daha ya :D

kampanya döneminde başkan rahmetli Özhan Canaydın'dı yanlış hatırlamıyorsam " hadi dede bir daha anlat" diye reklam kampanyası vardı Allah o günleri bir daha yaşatmasın hatırladıkça içim burkulur

özhan canaydın zamanı o günleri hatırlamaman güzel boşver geleceğe bak.

Bak şimdi, burada 10 adam senin söylediğinin aksini iddaa ediyor ve sebebini de açık açık söylüyorlar. Sen hala gelip Fenerbahçeli diyorsun, üstüne de saptırıyorsun konuyu.

Bir argüman atıyorsan, onu mantıklı şekilde savunmayı ve saygılı olmayı öğren önce, ondan sonra gel tartışalım, kimsenin kimseyi savunduğu yok burada, algılamak lazım ama işte.

He bir de Serhat'ın Galatasaraylı olduğunu sadece oradan bilmiyorum bunu da belirteyim.

aynen sevgili renkdaşım herkesi sakin olmaya davet ediyorum.

ısrar edici kesin ve keskin diller kullanmayalım. serhat yüzünden aptalca tartışma yaşıyoruz. adam programda milleti birbirine düşürmediği yetmiyormuş gibi bizide burda birbirimize düşürecek :)

Serhat Galatasarayli.. Hatta gecen sene kotu gittigimiz donemde.. Ordaki yorumculardan biri demisti. Serhat senin ne kadar iyi bir Galatasarayli oldugunu biliyorum.. vs.. diye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt