Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Beyler peki bu programi nerden izliyebiliriz

Arsivlerde felan hic varmi bu para toplama olayinin bende pek hatirlamiyorum.

Hacılar bu para toplama olayını nasıl hatırlamıyorsunuz aklım almıyor sanırsın 1980'li yıllarda gerçekleşti bu olay :confused:

Bu Telegol programinin en sinir oldugum tarafda tam bu son bitme yakina olan tarafi... Tam Kayanin kostumun hangi marka oldugunu gosterirken Kayanin gulmesi :mad:

Bak şimdi, burada 10 adam senin söylediğinin aksini iddaa ediyor ve sebebini de açık açık söylüyorlar. Sen hala gelip Fenerbahçeli diyorsun, üstüne de saptırıyorsun konuyu.

Bir argüman atıyorsan, onu mantıklı şekilde savunmayı ve saygılı olmayı öğren önce, ondan sonra gel tartışalım, kimsenin kimseyi savunduğu yok burada, algılamak lazım ama işte.

He bir de Serhat'ın Galatasaraylı olduğunu sadece oradan bilmiyorum bunu da belirteyim.

bugün bütün kulüpler küme düşme kalksın diyor doğru mu oluyor :D çoğunlk her zaman doğru mudur?

ayrıca kimse sebep söylemiyor ki. sadece sen yardım programı yaptığı için böyle bi çıkarım yapıyorsun ve bende diyorum ki programda fenerbahçeli olduğunu söylediğini duymuştum diyorum.

herhangi bi videoda veya röportajında birini buraya koymadıkça kimsenin dediği doğru değildir sevgili dostum.

algı meselesine felan girmiyorum ortamı boş yere germeye gerek yok değmeyecek bi konu için.

tavrına dikkat etsen iyi olur ben ediyorum sevgili renkdaşım.

bugün bütün kulüpler küme düşme kalksın diyor doğru mu oluyor :D çoğunlk her zaman doğru mudur?

ayrıca kimse sebep söylemiyor ki. sadece sen yardım programı yaptığı için böyle bi çıkarım yapıyorsun ve bende diyorum ki programda fenerbahçeli olduğunu söylediğini duymuştum diyorum.

herhangi bi videoda veya röportajında birini buraya koymadıkça kimsenin dediği doğru değildir sevgili dostum.

İnanacağını düşündüğüm için video falan koymuyorum ama Serhat'ın yayın hayatına, Galatasaray muhabiri olarak başladığını, kampanyaya katıldığını ve Telegolde'de bir kaç kez Galatasaraylılığını ifade ettiğini biliyorum. Çoğunluk her zaman doğru değildir tabii ki ancak elde argüman olmadan bu kadar kişi Galatasaraylı demezdi sonuçta, senin de yanıldığını o yüzden belirttim. Birisiyle karıştırıyor da olabilirsin.

Ben çıkarım yapmıyorum, emin olmasam vurgulamam zaten.

Her neyse, çok problem değil ama her ne kadar ben de çok sevmesem de Galatasaraylıdır S. U. , arada da hakkımızı savunduğu da olmuştur.

ulan bi röportaj bi video koyun tamam diyeceğim hala o takımlı bu takımlı neyin davasındayız

niye çiğ köfte diyip durdu bu embesiller

ben da dahil bir sürü kişinin canı çekmiştir

yediğiniz çiğ köfteler haram zıkkım olsun

:mad:

'He bir de Serhat'ın Galatasaraylı olduğunu sadece oradan bilmiyorum bunu da belirteyim.'

Yazmis adam.

Hacılar bu para toplama olayını nasıl hatırlamıyorsunuz aklım almıyor sanırsın 1980'li yıllarda gerçekleşti bu olay :confused:

doğaldır bugün 15 yaş grubu o yıllar 9-10 yaşlarındaydı dışarıda 9 aylık oynamak varken gidipte adnan polatımı takip edcekler:D

Can Tanrıyar ile iddiaya girmişti bu fener 3-1 almıştı Atkinson denen nane hattrick yapmıştı saçlarını kesmişlerdi Serhat'ın canlı yayında 10 yıllık mevzu hatırlarsın belki

O dönemi ben pek iyi bilmiyorum.

Nasil batmisiz da böyle bir kampanya baslatmislar bunlar? Adnan Polat dönemimiydi?

Hayir düsünüyorum da bir Galatasarayli olarak utanc verici bir durum. Okadar zengin adamlarsiniz ne kampanyasi yahu.

uzaydamiydin?

[video=youtube;ZGK4UFAiouY]https://www.youtube.com/watch?v=ZGK4UFAiouY[/video]
Can Tanrıyar ile iddiaya girmişti bu fener 3-1 almıştı Atkinson denen nane hattrick yapmıştı saçlarını kesmişlerdi Serhat'ın canlı yayında 10 yıllık mevzu hatırlarsın belki

videonun montaj olduğu besbelli sadece serhatın sesini koymuşlar araya serhat nerde yok kesinlikle montajdır fenerli olduğunu bilmeyen yoktur sanırım yani serhatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt