Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

fenerli biri nicin Galatasaraya uye olsun fenere olur

ziya ne diyor.tff nin istedigi gibi karar alma yetkisi var.diyelimki düsürmedi tavriniz nolur? anguta bak.

birde diyorki bu iisn icinde 7-8 kulüp var hepsi düserse 10 takimlami oynayacaksiniz diyor.öztürkte;evet :)

ben senin babanin gedigine hemi ziya ... angut aklinca duygu sömürüsü yapiyor...

Yalnız Adnan başkan tam olarak forumda konuşulan şeyleri forumda konuşulan şekilde söyledi .Yoksa reis aramızdan biri mi :D

Dün bir ara konu Serdar Kesimal'den acıldı,Ziya Şengül, Serdar için dedi ki;'Yolda görsem tanımam,o ne öyle Keşişler gibi sakal bırakmış,Keşişmisin sen!'

Gül gül öldüm ya:DAdama Keşiş diyor :asd:

Bu aksam yok

bu akşamda yoktu galiba

serhata noldu ayıkamıyorum valla tam ekmek çıkmış sana niye yemiyorsun birader başka zaman olsa bi olay olsada dedikodu yapsak diye yırtınıyorsun

Telegol artık Pazar/Pazartesi'ne alındı. Cumartesi yapmıyorlar. Bence daha da iyi oluyor. En azından sıkıcı Pazartesi günleri izleyecek birşey oluyor.

erman: millet meclisinin şikeyi kabul ettiği hiç bir yer hiç birşey düzelmez.

erman: bugünki maçın sonucunu hakem belirledi. eksiltmesi gerekenleri eksiltmedi. eksiltmemesi gerekenleri eksiltti.

bu kaya tam bi Galatasaray düşmanı abi.

diyor ki gs maçında neden konuşmuyor ts. selçuğun frikiğinden önce baroşun pozisyonu faul değildi o maçın kader noktasıydı niye konuşmuyor ts yönetimi.

ulan öncesinde baroşun topuna elle müdahale eden maçı hentbola çeviren pozisyonlara niye birşey demiyorsun kamil.

bu arada sadri başkan bağlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt