Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

:D Benim pc face de gezerken 1 dk filan takılı kalıyor çok canımı sıkıyor birgün ağız burun dalarım da ne zaman bilemem :mad::D

Az kaldı az,2 mizde dagıtıcaz bir gün bilgisayarları ama ne zaman bilmiyorum,ya da kafayı yiyecez:D

Konu nereden nereye geldi:)Diyene bak:D(özeleştiri)

Az kaldı az,2 mizde dagıtıcaz bir gün bilgisayarları ama ne zaman bilmiyorum,ya da kafayı yiyecez:D

Konu nereden nereye geldi:)Diyene bak:D(özeleştiri)

Aslında benim pc özellikleri bakımından iyi denilebilir ama neden böyle yapıyor bilmiyorum :(

Dün Gökmen Reis, Emre'nin bir pisligini daha ortaya döktü.Soyunma odasında Hagı'ye küfür etmiş.Daha 20 yaşında ufacık bebe neredeyse babası yaşındaki adama küfür ediyor,hemde herkesin önünde olacak iş degil.Tabi stüdyodaki diger konuklar,dogru söyleyeni yine 9 köyden kovdular:D

Sorun bencede hızdan.1 TB harici disk kullandığımdan pc nin çok az hafızasını kullanıyorum.

Yapacak birsey yok o zaman renkdas,ya ttnete geciceksin,ya da mecbur böyle idare ediceksin:)

Sen yine şükret renkdas,benim sorun pc kaynaklı,sınırsız ama bir halta yaramıyor,boyuna reset:D

Her gün ya Azize sövüyorum ya da bilgisayarıma:asd:

Yapacak birsey yok o zaman renkdas,ya ttnete geciceksin,ya da mecbur böyle idare ediceksin:)

Sen yine şükret renkdas,benim sorun pc kaynaklı,sınırsız ama bir halta yaramıyor,boyuna reset:D

Her gün ya Azize sövüyorum ya da bilgisayarıma:asd:
O artık bizim için Allah'ın emri oldu renktaş :D

Dün Gökmen Reis, Emre'nin bir pisligini daha ortaya döktü.Soyunma odasında Hagı'ye küfür etmiş.Daha 20 yaşında ufacık bebe neredeyse babası yaşındaki adama küfür ediyor,hemde herkesin önünde olacak iş degil.Tabi stüdyodaki diger konuklar,dogru söyleyeni yine 9 köyden kovdular:D

gökmen o konuda biraz salladı gibime geliyor. belki emre arkasından küfürler etmiştir. ama imkanı yok Hagi nin yüzüne öyle küfürler edipte canlı kalması. ihtimal vermiyorum yani.

gökmen o konuda biraz salladı gibime geliyor. belki emre arkasından küfürler etmiştir. ama imkanı yok Hagi nin yüzüne öyle küfürler edipte canlı kalması. ihtimal vermiyorum yani.

Bilemiyorum,belki abartmışda olabilir dedigin gibi:)Ama Emre' nin o sene İnter e gitmesi bir tesadüf degil bence;)Belki Okan falan yurtdışında yeni maceralar aramaya gitmistir ama Emre'nin ben yollandıgını düsünüyorum.Cünkü icine birseyler öyle bir oturmus ki,bize hala kin besliyor adi herif.

Bilemiyorum,belki abartmışda olabilir dedigin gibi:)Ama Emre' nin o sene İnter e gitmesi bir tesadüf degil bence;)Belki Okan falan yurtdışında yeni maceralar aramaya gitmistir ama Emre'nin ben yollandıgını düsünüyorum.Cünkü icine birseyler öyle bir oturmus ki,bize hala kin besliyor adi herif.

emre o sene sonu serbest kaldı sözleşmesi bitmişti zaten. Galatasaray yönetiminin ısrarla sözleşme yenileme isteğine emre ve okan sürekli oyalıyor yenilemekten kaçıyorlardı. İnterle anlaşan bu iki oyuncumuz İnterin bize bonservis bedeli ödemek istemediğinden dolayı, sözleşme yenilemeyin sene sonu sizleri alacağız vaadleri veriyordu.

Bu durumu anlayan ve çok tecrübeli olan Hagi yönetime gitmiş bu iki oyuncuyu kadro dışı bırakın kadro dışı bırakılan hiç bir oyuncuyu hiç bir avrupa kulübü almaz önerisinde bulunmuştu. Ama şampiyonlar ligine devam eden takımı bozmamak için böyle radikal bi karar alamadı yönetim.

Hagiyle belki bu olaylardan sonra kavgaları olmuştur ama Hagiye yüzüne karşı küfürler savurmak bilmiyorum imkanı yok gibi. emre deliyse Haginin bi adı yoktur yani.

emrenin o sene sonu serbest kaldı sözleşmesi bitmişti zaten. Galatasaray yönetiminin ısrarla sözleşme yenileme isteğine emre ve okan sürekli oyalıyor yenilemekten kaçıyorlardı. İnterle anlaşan bu iki oyuncumuz İnterin bize bonservis bedeli ödemek istemediğinden dolayı sözleşme yenilemeyin sene sonu sizleri alacağız vaadleri veriyordu.

Bu durumu anlayan ve çok tecrübeli olan Hagi yönetime gitmiş bu iki oyuncuyu kadro dışı bırakın kadro dışı bırakılan hiç bir oyuncuyu hiç bir avrupa kulübü almaz önerisinde bulunmuştu. Ama şampiyonlar ligine devam eden takımı bozmamak için böyle radikal bi karar alamadı yönetim.

Hagiyle belki bu olaylardan sonra kavgaları olmuştur ama Hagiye yüzüne karşı küfürler savurmak bilmiyorum imkanı yok gibi. emre deliyse Haginin bi adı yoktur yani.

Renkdas eyvallah,öyle bir yazmışsınki o anları tekrar yaşamış gibi oldum:)Şimdi sen söyleyince hatırladım bu olayları.

Ama renkdas şunda hem fikiriz degilmi,Emre adinin en önde gidenidir.Daha sert bir kelime yazacaktımda yeri degil:)

Renkdas eyvallah,öyle bir yazmışsınki o anları tekrar yaşamış gibi oldum:)Şimdi sen söyleyince hatırladım bu olayları.

Ama renkdas şunda hem fikiriz degilmi,Emre adinin en önde gidenidir.Daha sert bir kelime yazacaktımda yeri degil:)

dün gökmen emreye kaşar dedi televizyonda yasak değilse bu kelime forumda da yasak değildir.

emre kaşarında hem fikiriz ölene kadar da aynı fikirde olacağız sevgili renkdaşım :)

aksam gokmen yazar merak etme ;)

https://www.facebook.com/video/video.php?v=129383560481465

lucas neill'da yapmıştı geçen sene bu kadar durulmamıştı üstünde. ne gökhan gönülmüş arkadaş ya

gene baktımda videoya gene cüneyt çakırmış ne mal bi hakem lan

Aynen öyle. Fenerbahce hani su an sözde "yerlerde" ya, bu yüzden iki üc olumlu hareketi bukadar abartillar, sirin görünmek icin. Yok neymis dünya capinda fair play ödülüne aday olmasi gerekiyormus. Hadi ordan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt