Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz önce ahmet cakar "7000 sayfa tapelerde aziz yildirim sike yapalim vs demiyor. gücünü kullanarak tff'yi yönetmeye calisiyor". gargamel biraz önce ayni seyleri söyledi. ne oldu bunlara? birileri dügmeye basmis gibi bir his var icimde.

Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Hakemin gözündeki cinsel organı ...

:asd:

ünal baskan ne demis, bilen var mi? sirf o yüzden izliyorum. daha fazla katlanamayacagim.

Gözümün içindekinden haberim yokmuş[/b]</P>

TAPELERE geçiyoruz. Aziz Yıldırım ile Murat Özaydınlı konuşuyorlar. Murat Özaydınlı, hakem odasını nasıl bastıklarını, hakeme nasıl küfür ettiklerini ballandıra ballandıra gülerek birilerine anlatıyor. Küfür deseniz, bini bin para.
Ben sokakta büyüdüm. Bayağı da küfür bilirim. Ama bu tapeleri gördükten sonra küfür haneme bir tanesi daha katıldı. Hakemin gözünün cinsel organı... Hakemlerin gözlerinde cinsel organ varmış. 10 yıl hakemlik yaptım. Ben gözümdeki o cinsel organı fark edemedim. Ama Aziz Yıldırım ile Murat Özaydınlı’nın bu organdan haberi varmış. Helal olsun onlara. </P>

ermanın köşe yazısından bi paragraf :D

Gözümün içindekinden haberim yokmuş[/b]</P>

TAPELERE geçiyoruz. Aziz Yıldırım ile Murat Özaydınlı konuşuyorlar. Murat Özaydınlı, hakem odasını nasıl bastıklarını, hakeme nasıl küfür ettiklerini ballandıra ballandıra gülerek birilerine anlatıyor. Küfür deseniz, bini bin para.
Ben sokakta büyüdüm. Bayağı da küfür bilirim. Ama bu tapeleri gördükten sonra küfür haneme bir tanesi daha katıldı. Hakemin gözünün cinsel organı... Hakemlerin gözlerinde cinsel organ varmış. 10 yıl hakemlik yaptım. Ben gözümdeki o cinsel organı fark edemedim. Ama Aziz Yıldırım ile Murat Özaydınlı’nın bu organdan haberi varmış. Helal olsun onlara. </P>

ermanın köşe yazısından bi paragraf :D

fail :D

Bu Ömer Çavuşoğlu denen şahsiyetsiz çok fena saçmalamış şerefsiz.

Türk sporunun Atatürk'ü imis Azize.

Allah belanizi versin sizin.

Başkan atarlı vede geçerli konuşmuş.Bravo.Bu açıklamaları resmi siteden bekleriz telgol ekranından değil.

başkan yine mi kapak dağıtmış ne :D

Adam gibi adamsın Ünal Aysal...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt