Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Serhat inanılmaz kaypaklaşmış.

Aziz Yılmaz> Aziz Yıldıvım :D

ekran karşısında şaştım kaldım resmen :)

Çavuşoğlunun sevdiği Atatürk,paranın üzerindeki Atatürk'müş :D

Rıdvan da Fener kongre üyesi değilmiş :D

hahahaha

Fener eksik yerlerine transfer yapacakmış. Umarım namus ve şerefi transter ederler.

308507_320468077969113_318024284880159_1493607_1240792333_n.jpg

Hayır ben anlamıyorum Serhat Ulueren'i ne severdim ne de nefret ederdim.Ama son zamanlarda felaket taraflıymış gibi polyannavari tavırlarla davranmaya başladı hakkaten ne bu ya böyle.Tamam saydırma eyvallahta bu kadar gözlerinide kapama şu olanlara yuh derler.Seni de mi korkuttular ya da satın aldılar Ulueren.

Bozuk saatin günde 2 kez doğru dakikayı gösterdiği gibi fenerden de arada böyle doğru insanlar çıkabiliyor.. Söyledikleri aslında normal şeyler ama aziz yıldırım öyle pislik bir ortam oluşturduki Türk futbolunda, kendi yanında olmayana hep saldırdı ağzından salyalar akarak. Heryerde muhalefet olabilirdi, herkes eleştirlebilirdi ama haydut aziz yıldırım hariç..

nihat özdemiri yanlis anlamisiz arkadaslar.ah caniimmm. yürü len angut denyoooo

Lan Nihat, bende ortaya idda atarim., herkes atabilir.. Ama sizin hakkinizda dilil var dilil. Neden bahsediyorsun lan.

lan nihat ağzınla söylüyon işte liglerin size ihtiyacı var bank asya ne lan hentbol ligi mi gidin biraz da onlara yardım edin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt