Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Serhat Rıdvan Başbakan görüşmesinden sonra çok çok korkarak konuşuyor üstüne Olgun babasıda aramıştır bunu.Adam hiç bir konunun üstüne gitmiyor yahu.

Tapelerde geçen hafta Ercan Ahmet Çakar Erman konuşmları geçti hiç bahsedilmedi.

serhatin O.C tutmus son zamanlarda

bastaki konusmalardan sora kapadım, serhat bile inanmadıgı seyleri söyledi sırf fb taraftarına hedef olmamak için, medya düzeni diyip gecelim nasılsa hersey ortada.

bastaki konusmalardan sora kapadım, serhat bile inanmadıgı seyleri söyledi sırf fb taraftarına hedef olmamak için, medya düzeni diyip gecelim nasılsa hersey ortada.

Herşeyi kesiyor it. İlk cezamı Rıdvan köpeği için almıştım 2. cezam bunun yüzünden olacak.(!)

Serhat Rıdvan Başbakan görüşmesinden sonra çok çok korkarak konuşuyor üstüne Olgun babasıda aramıştır bunu.Adam hiç bir konunun üstüne gitmiyor yahu.

Tapelerde geçen hafta Ercan Ahmet Çakar Erman konuşmları geçti hiç bahsedilmedi.

Neler denmiş?

Kaya: ''58.madde değişirse MAA istifa etmesi gerekir.''

ulan Suat Kilic, Kisiler Kurumlari baglamazsmis.

O zaman önümüzdeki Secimlerde CHP'den biri sandikta sizin oyunuzu calip, kendi hanesine yazarsa, bu olay da CHP'yi baglamaz. Ne de olsa Kisiler Kurumlari baglamaz...

Nasıl kurumları bağlamaz insan ol da insan gibi düşün, o karaktersizlerin yaptığı şike kurumuna fayda sağlamış mı sağlamamış mı sayın bakan(!), ilkokulda 2+2=4 gördün değil mi 2 ile 2 nin toplamı 4 lü bağlamaz değil mi. Yeni Kural mı koyuyorsun

Bilal Kutlualp çıktı

offff arkadaş bunlar da ayrı bir camia cihan oskay cıkıyor ben para götürdüm diyor kabul etmiyorlar bugün çıkmış itirafçı varmı diyor. Beyler bu arada eğilin çok pis atıyor aziz kandırılmış diye düşünüyormuş :D neremizle gülsek :D 5 yaşında çocuk mu lan bu az paranı ver ben getircem diyip elinden parasını alıcan :D

cakar: kume dusme olmiyacak dedi sonunda aldi sinyalar o yonde

beyaz tvde ahmet cakar halil ünal bana ana avrat küfretmiş. ben sana ne yaptım be adam diyor. o konuşmları bulan varmı:)

:D off bu tutar işte fenerli beyinler unu savunurlar şimdi aziz kandırılmış yazıık :sad007: beyler pamuk eller cebe aziz yıldırıma lolipop alcaz an büyüğünden yardım :D yemin ediyorum karnıma ağrılar girdi :D

aylardır ekranlara çıkıp azize demediğini bırakmayan kutlualp

şimdi çıkmış destek veriyo

başkanı dolandırmışlar o suçsuz bir melekmiş

amacı belli

fener camiasına hoş gözükerek yeni kurulacak yönetime girme isteği

kaya çok fena bozdu yalnız

"başkanı dolandırdılarsa ondan bu konu için para almışlar demektir yani en azından teşebbüs etmiş dedi"

ve keli kilitledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt