Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

UEFA bize düşman diye sevincegimi hiç düşünmemiştim :

yuh derim mahkeme sonunu beklemek ne demek yav 2 sene sonra sonuçlandı şike kesin denildi ne olacak ?

düşenler çıkanlar şampiyon olanlar primler naklen yayın gelirleri ?

ziya sana cevap gençlerbirliği maçını izlese zaten o gün düşürür+ ibb maçını izlese i.akının o suratını görse ve o tapeyi okusa(hocayı arama) kafadan 2.lig b kategorisindesin

en cok böylelerinden korkacaksın arkadas

ordu başkanı hayalleri yıktı arkadaşlar. 58 i değiştirirsiniz sonra teşebbüste kalmış diyip ona göre ceza verirsiniz buna uefa hiçbirşey yapamaz dedi ya. bu nasıl bi açıklama arkadaş

yuh derim mahkeme sonunu beklemek ne demek yav 2 sene sonra sonuçlandı şike kesin denildi ne olacak ?

düşenler çıkanlar şampiyon olanlar primler naklen yayın gelirleri ?

ziya sana cevap gençlerbirliği maçını izlese zaten o gün düşürür+ ibb maçını izlese i.akının o suratını görse ve o tapeyi okusa(hocayı arama) kafadan 2.lig b kategorisindesin

Gerek yok. Tapeleri bir olan iddada UEFA maç sonucuna bakar.

bu devirde kimseye güvenmicen. trabzon kupasını alırsa o bile fener küme düşmesin der.

Ordu başkanı tam çakal çıktı kulüpten atılsın derhal söylenildiği gibi kongre üyesiyse..Şikeye karşıyız diyor sonra şikeleri nasıl ört bas ederiz,nasıl aklanırlar taktik veriyor..

bu orduspor baskani da malesef bos cikti.....

TFF eğer UEFA ile anlaşabilse bütün derdi bitecek şampiyonluğu bile almıyacak bırak düşürmeyi.

vay optik vay

icten ice cakalın önde gideniymis bu

beyler bakın şike davası çıktığı günden beri dedim eğer bu yasayı değişirlerse asla ama asla şikenin önüne geçemezler hiç beklenmeyen takımlar şike yapar şikeyi bırakın şikeden tren yaparlar tren yakalanırsak zaten 3* puan yeriz yakalanmazsak yürür gideriz demektir bu. Erman falan sakın ama sakın yok bundan önce de şike yapıldı fener yakalandı zırvalarına girmesin artık şike yapmak yasallaşıyor yavaş yavaş. Yaptıysakta yaptık o zamanlar futbolcular kaçırılıyordu ne paralar dönüyordu adam çıktı ben parayı verdim dedi elimle. Ha para gönderme sadece bankadan da yapılmıyor ayrıca dar düşünmemek lazım. Şike yapan kimse de havale ile şke parasıda göndermez gönderirse zaten beyin eksik demektir sorarlar senin ne haddine diye.

Beyler TV8'de Sinan Engin neler söylüyor neler açın bir bakın.Af olmalı bu seferlik diyor ağır bir cezaymış kanunu yazan böyle birşey olmaz diyerek yazmış diyor ya bunların hepsi mi paragöz hepsi mi haysiyetsiz arkadaşlar...

buraya yazan ve ekwstirenlere yaziyorum

adam taktiki acikladi saha ne yapsin

iste ne yapmak istediklerini acikladi sikecilerin

Adamın birşey dediği yok.Siz niye gaza geldiniz lan :D

Maça bakıyordum da;

N Türkmen: Takımı düşürmek demek bitirmek demek. TFF acele edip düşürür, takım da aklanırsa geri getirme şansı yok. Sağ duyulu olmak gerek

böyle bir şey dediyse hata yapmış.

fener dusecek merak etmeyin renktaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt