Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

türkmen' in açıklamalrından sonra anlaşaıldıki bu işlere karşı duran tek takım GALATASARAY. Yazıklar olsun, tek umut Uefa

juventus bal gibide geri geldi şu an şampiyonluğa oynuyolar

aziz yıldırım: tt arena icin GALATASARAYA Destek verdim demiş tv8de gördüm::)

Orduspor'un reklamı ve kendi reklamı için dansozluk mu yaptı bu şimdi?

bu adamın kongre üyesi olduğundan haberide yokmuş mali konular için göndermişler

bu serefsizler dusurmeyecekler, anlasildi.

siz orduspor baskanini anlamadiniz

orduspor baskani fenerin sike yaptigi kesin diyor, para tarnsferler hakkind abile hersey var diyor, dolayisiyla fenerin kacisi yok diyor.

ama diger takimlara küme düsme ceza verilmeisn diyor, kesin birsey yok diyor, tesvik falan diyor, eksi puanla cezalandirilsinla diyor.

kisaca adam fenerin düsüceginden o kadar emin ki, rahatca madde degisebilir diyor

Ne dedi Türkmen ? Ben yeni açtım, adam gitti.

cavcav bizim kongre mi üyesiymis?

Bu nedim kesin cemaatten tane tane iyi konusuyor sevdim :)

Bence Uefa hertürlü Türk futbolunu gömecek. Bu kadar laga lugayi kaldirmaz onlar. Cok kivirdiniz diyecekler ve gömecekler. Maalesef. Olan bize olacak.

Nedim Türkmen diyor iste. Fenerbahce diye birsey kalmayacak. Yok olacaklar dedi.

Bunu göze alacaklarina Türk futbolunu 3-5 yil yalmaya göze alacaklar. Hepiniz de bunu göreceksiniz. Buz hala transfer mransfer diyoruz.

Maça bakıyordum da;

N Türkmen: Takımı düşürmek demek bitirmek demek. TFF acele edip düşürür, takım da aklanırsa geri getirme şansı yok. Sağ duyulu olmak gerek

böyle bir şey dediyse hata yapmış.

sike yaptiysa düssün ama, eksi puan da versin dedi

sonra fener sike yapti mi diye sordular, para verilmis mi, verilmemis mi herseye dikkat etmek lazim dedi, sonra tekrar sordular, fenerin para vermis vs bunlarla ilgili birseyi var mi diye, var dedi.

yani adam resmen fener sike yapti dedi canliy ayinda, sike yapan da düsecek, bu yetmez agir eksi puan cezasi da verilecek dedi

İnce ince yasemince çıktı :)

siz orduspor baskanini anlamadiniz

orduspor baskani fenerin sike yaptigi kesin diyor, para tarnsferler hakkind abile hersey var diyor, dolayisiyla fenerin kacisi yok diyor.

ama diger takimlara küme düsme ceza verilmeisn diyor, kesin birsey yok diyor, tesvik falan diyor, eksi puanla cezalandirilsinla diyor.

kisaca adam fenerin düsüceginden o kadar emin ki, rahatca madde degisebilir diyor

gerçekten o yönde yaptıysa açıklamalarını tmm ama 58. maddeyi değiştirirsiniz sonra teşebbüste kalmıştır diyip ceza verisiniz uefa bişey yapamaz dedi , sanki kendi içinde tutarsızlıkları var gibi

salman öle demis galiba nedim

böyle dedi ama adam fener sike yapti, hersey ortada, para transferleri en önemlisi dedi ve bunlar bile var dedi fener hakkinda, cok net var dedi.
gerçekten o yönde yaptıysa açıklamalarını tmm ama 58. maddeyi değiştirirsiniz sonra teşebbüste kalmıştır diyip ceza verisiniz uefa bişey yapamaz dedi , sanki kendi içinde tutarsızlıkları var gibi

''Eksi puanı şimdi verelim, küme düşürme için de mahkeme sonucunu bekleyelim'' falan dedi Nedim Başkan. Adamlar harıl harıl nasıl düşürmeyiz diye kafa patlatıyor yaw. Ben inanmıyorum artık bu şikecilerin küme düşeceğine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt