Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
bugun olay cikti mi, izliyemedim sadece 10-15 dakka izledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökmen'le Serhat kapışırken seyrettin mi?
yok, ne oldu bu sefer sorun neydi haha

Ben de o kapışmadan sonrasını seyretmedim. Kapışmaya gelmeden şunu anlatayım. Telegol "Alper Potuk Galatasaray'a yakın" dedi, Kaya Çilingiroğlu "Alper'i napacaklar? Zaten 4 tane stoperleri var" dedi.![]()
_
Kapışmaya gelince. Şimdi bu Alex'in, Baroni'nin falan tercümanı var ya, Samet. Buna basın mensupları galiba soru sormuşlar stada girme yasağı hakkında. Bunun konuşmasını gösterdiler işte. Samet "Fenerbahçe taraftarı olarak, paramı bile verip de stada gelip takımımın maçını izleyememek bana çok koydu." gibi Fenerbahçelilikler zırvaladı. Gökmen de direk "Hahha. Buna para versen Galatasaray, Beşiktaş formasını öper." dedi bu konuşmasından sonra. Serhat kızdı tabi. "Abi ayıp yaaa.Tanımadığın etmediğin adam hakkında neler diyorsun, çok ayıp vallaha. Böyle şey denir mi? Adam para için takımını satar diyorsun" dedi, Gökmen "Ben öyle demedim, formayı öper dedim. Nerenle anlıyorsun sen?" dedi. Tartıştılar işte böyle biraz, Serhat da "Bu programın yöneticisi olarak sizi duyarlılığa davet ediyorum Gökmen abi ve daha terbiyeli olmanızı rica ediyorum" dedi, Gökmen "terbiyesiz miyim ben?" falan filan dedi.![]()
Bu olaylar 00.07 sularında oldu, eğer yıldız.tv alternatifi biyer varsa bak bence, çok komik.![]()
haha, youtube falan düserse izlemek lazim.
sirf gülmek icin izliyor varya cogu kisi bunlari haha
bu arada o kaya besiktasli anladigim kadari ile, peki futbolla ne ilgisi var, topculuk mu yapmis, yazar mi, ne?
Valla bilmiyorum, futbolla da çok ilgisi var mı onu da bilmiyorum. Ama Hülya Avşar'la evliydi bi aralar. Sanırım Acun kadar futbol bilgisine sahip. Biraz araştırdım, baba parasıyla yaşayan biri diyorlar. Babası ünlü bi doktormuş.
tuhaf, telegol icin baska adam mi kalmamis
ama ne yalan yazayim, adam renk katiyor
bazen araya öyle sorular sIkIstIrIyor ki, serhat, gökmen, ziya falan, uyuz oluyorlar adama haha
hepte olayi baska bir yandan bakma derdinde
bu konuda fena degil, renk katiyor yani ama dedigim gibi, futbolla pek ilgisi yoksa, ne diye koymus telegol, anlamadim ben de
Çilingiroğlu, bu arada iyi de bir futbolcudur. Tıp eğitimi zorlaşana kadar İstanbulspor'da futbol oynar, kulübün fahri başkanlığını yapar. Ayrıca Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor üyesi olan Prof. Dr. Hüseyin Kaya Çilingiroğlu, 1962 yılında da, henüz asistan
iken, aynı okulda öğrenci olan Gülümser Hanım'la evlenir.
haha, youtube falan düserse izlemek lazim.
sirf gülmek icin izliyor varya cogu kisi bunlari haha
bu arada o kaya besiktasli anladigim kadari ile, peki futbolla ne ilgisi var, topculuk mu yapmis, yazar mi, ne?
tuhaf, telegol icin baska adam mi kalmamis
ama ne yalan yazayim, adam renk katiyor
bazen araya öyle sorular sIkIstIrIyor ki, serhat, gökmen, ziya falan, uyuz oluyorlar adama haha
hepte olayi baska bir yandan bakma derdinde
bu konuda fena degil, renk katiyor yani ama dedigim gibi, futbolla pek ilgisi yoksa, ne diye koymus telegol, anlamadim ben de
Reytingleri düştü kesin, Kaya'nın az önce söylediği;
''TTArena stadı çok iyi değil, özellikle tuvaletleri ve otoparkı çok kötü.''