Şahin Şarif
10 Numara!
- 30 Ağustos 2010
- 15.011
- 1
- 1.203
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
Ziyaya deminden kufur ediyorum angut kafa
Ziyaya deminden kufur ediyorum angut kafa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler acil bir şeyler yapmamız şart.TFF - Fenerbahçe resmen oyun oynuyor.Süreç kazanıyor.Fener'in Sow'u almalarının tek sebebi TFF'den sizi düşürmeyeceğim garantisini almasıdır.
Benim dediğimi Erman Toroğlu'da diyor. Hatta herkesin dediğini diyor. Fenerbahçe'yi kurtarmak için komple ülkeyi kupalardan ve tüm organizasyonlardan men ettirecekler Fener'de mahkeme 3-4 sene bitene kadar oynamaya devam edecek 3-4 sene sonrada üstü kapanacak.
bence böyle bir amaçları var ama UEFA nın blöf yapmadığını anladıkları anda yani UEFA cezayı kestiği anda Türkiyede yeryerinden oynar. siyasette olaya müdahil olur ve cezalar anında kesilir. Keşke UEFA hemen cezayı kesseBenim dediğimi Erman Toroğlu'da diyor. Hatta herkesin dediğini diyor. Fenerbahçe'yi kurtarmak için komple ülkeyi kupalardan ve tüm organizasyonlardan men ettirecekler Fener'de mahkeme 3-4 sene bitene kadar oynamaya devam edecek 3-4 sene sonrada üstü kapanacak.
bence böyle bir amaçları var ama UEFA nın blöf yapmadığını anladıkları anda yani UEFA cezayı kestiği anda Türkiyede yeryerinden oynar. siyasette olaya müdahil olur ve cezalar anında kesilir. Keşke UEFA hemen cezayı kesse![]()

Süre kazanmıyorlar arkadaşlar öyle bir durum yok, şu anda konuşulan Fener'i kurtarmak için komple Avrupa'dan atılmayı göze alacak mıyız? Bunun nesini şikayet edeceğiz UEFA'ya. Adamlar zaten ceza vermekle tehdit ediyor![]()
UEFA yı fb ligden düşerse Türkiyede futbol biter gibi sözlerle kandırdılar. UEFA da futbolun popülerliğini yitirmemesi için 58. maddenin 1 seferlik uygulanmamasına müsaade etti.
Ama durum böyle değil. Genel Kurulda da görülldü ki sporseverlerin birçoğu bu tür eyyamların yapılmasını istemiyor. Suç işleyen cezasını çeksin deniliyor.
UEFA ya bunu iyi bir dille anlatalım.