Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

kaya ya ilk başta ne işi var bu adamın burda diyodum futbolun içinden gelmemiş diyodum hepsinden mantıklı konuşuyor felipe melo olayı hariç

Asbaşkanı Terry ve Irkçılığa girerse...

Yöneticiside Dünya Barışına girer...:D

Lan tüm embesiller hep bir camiada olmak zorundamı yahu...

Bir tane akıllı yöneticisi yok mu bunların...

bir tane...

Bir kulübün asbaşkanı, cincon falan diyor.Kelimeler kifayetsiz ,karikatür bunlar ya......

mok gibi program oldu ama haftaya yine kaldigimiz yerden devam ederiz ahahaha

Hep beraber destek verin..Küme düşmeyelim..Dünyada barış olsun..Kan dökülmesin..

Neyse İyi Geceler.. Allah Akıl versin..Tüm Türkiyeyi salak yerine koyuyorlar..

biliyorum abi izlemek istemiyorum. emin olun sinirden kafayı yersiniz fenerlileri izlerken. Allahım dersiniz ne olur aklıma mukayet ol dersiniz.

ben hayatımda hiç abartmadan söylüyorum böyle mantık dışı zeka özürlüsü bir camia görmedim. abi bunlar nazi gibi. sür sahaya tamam dazlakları. konuşmak yok fikir beyan etmek yok mantık yok tek gerçek var sarı ırk almanlar misali gibiler bunlar

anlasildi beyler,

sike yapilmamis...

dagilabiliriz.....

ulan şu yargı bitsin suçunuz bir kanıtlansın 1 ay boyunca avatarımdaki hareketle gezicem öyle hınçlıyım öyle sinirliyim ve isyankar ergenim

Şimdi Galatasaray taraftarı bu telegole neden cincon lafını söylettiriyosunuz bu terbiyesizlere dese suç mu işlemiş olacak? Böyle bir hakkı yok mu?

liseli ergenler gibi cincon dedi 3 4 kere .bunlar babadan oğula nesil heralde

2 saattir seyrediyorum bir bk anlamadım....şike sahaya yansımasına bakarsanız en az 10 maçta şike vardır...kurumlarla kişiler ayrılsın mış..oldu o zaman şirket vergi borçlarını ödemediği zaman neden şahıslardan tahsilie gidiyor devlet?yada şirket adına karşılıksız cek kesersen neden hapis cezası alıyorsun...yada doktor yalnış teşhis koyduğunda neden hastane mesul tutuluyor.

Kaya ne dedi diyoz, cevap veren yok.

Antuya transfer olcam. Orda sacma, seviyesiz ,konudisi cevaplar alsamda, cevap alirim heralde. :D

carsamba günü bayanlar derbisindeyim.İnş o maca kamer denen bu zat da gelir de karsılıgını veririz.küfür etmezsem orada bu adama serefsizim :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt