Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

bide dötünden sallıyor yok cas esasdan bakmamış cartmış curtmuş....cas esaslı esaslı oturtmuşda kıvırmaya çalışıyor...

biri de o an demiyor ki.bak siz uefa tehdit edemez etse de uygulattırmaz diye demediniz mi diye.ama bak adamlar ne istiyorsa yaptırıyorlar.sizin için söylenenler cok daha büyük iddaalar ve suclar o zaman size niye yaptırım uygulamasınlar ki tarzında bir soru sormadılar ki.

adamlar utanmadan uefaya karsi savas acalim diyor, dik duralim diyor

ulan sen sikeye karisitin diye, biz niye uefaya karsi olalim, biz niye ülkemizi riske sokalim?

saka gibi bunlar ya, yemin ediyorum kimsede bunu sormuyor

uefa, fifa, bunlar er yada gec istedigini alir, istedigini yapar

biri de o an demiyor ki.bak siz uefa tehdit edemez etse de uygulattırmaz diye demediniz mi diye.ama bak adamlar ne istiyorsa yaptırıyorlar.sizin için söylenenler cok daha büyük iddaalar ve suclar o zaman size niye yaptırım uygulamasınlar ki tarzında bir soru sormadılar ki.

siondan kendilerini daha sucsuz buluyorlar...karşılarındakini tff zannediyorlar....mal taraftarlarını kandırmaya devam ediyorlar...o zaman yazmıştım keşke fb cl gitseydi diye...yatıp kalkıp mali ye dua etsinler

Adam(!) UEFA ile FİFA'ya karşı nasıl kin doluysa artık, yerel mahkemelerde sion davayı kazanırsa egemenlikleri kaybolacak diyor. Lan hamam böceğinin beyni bile bunun beyninden daha işlevsel :D UEFA ile FİFA lan bu bir ülke gibi futbolun Anası ile Babası kıvamındalar adamların kendi hukuk kurulu var, neyin kafasını yaşıyor ot mu içiyor gülcanın peru'dan getirttiği çaylardan mı bilemedim :D

emin sacları uzatınca birşeye benzemiş:D

Fenerbahçe resmi organları ve Fenerbahçe yöneticileri hiç bir zaman üst düzey bir şekilde seviyeli olamadı. En basit örneği;

capture59ug.jpg

Sabri, Kamil Ocak Stadı’nın zeminine de isyan etti. Maçın ikinci yarısında görev aldığı sağ kanatta çim olmadığını ve adeta bataklığa saplandığını belirten Sabri, “Biraz daha oynasaydım, herhalde olduğum yere batacağım için beni göremeyecektiniz! İlk yarıda meğerse Wembley’de oynuyormuşum da farkında değilmişim” esprisini yaptı.

Sabri, G.Antepli oyuncuların da duruma tepki gösterdiğini belirtip “Onlar da bize karları temizlerken çimleri de temizlemişler’ diyerek dert yandılar. Sahada çim falan yoktu. Balçık ve çamurda oynadık. Bu nedenle galibiyetin önemi daha büyük” ifadesini kullandı.

Sabri Reyiz

abi reyis ne geçirmiş ya laflara bak lan hala gülüyorum helal ya süper espri yapmış herif :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt