Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Sabri, Kamil Ocak Stadı’nın zeminine de isyan etti. Maçın ikinci yarısında görev aldığı sağ kanatta çim olmadığını ve adeta bataklığa saplandığını belirten Sabri, “Biraz daha oynasaydım, herhalde olduğum yere batacağım için beni göremeyecektiniz! İlk yarıda meğerse Wembley’de oynuyormuşum da farkında değilmişim” esprisini yaptı.

Sabri, G.Antepli oyuncuların da duruma tepki gösterdiğini belirtip “Onlar da bize karları temizlerken çimleri de temizlemişler’ diyerek dert yandılar. Sahada çim falan yoktu. Balçık ve çamurda oynadık. Bu nedenle galibiyetin önemi daha büyük” ifadesini kullandı.

Sabri Reyiz

abi reyis ne geçirmiş ya laflara bak lan hala gülüyorum helal ya süper espri yapmış herif :D :D

.lol.

kop abi, kopsana

Hayal meyal hatırlıyorum. Ama kibar bir adam. Birkaç ay önce telegole çıktı gayet sakin ve efendi konuştu...

alişen bile efendi bunların yanında..abi sağlam yerden yüz buluyorlar.kimden destek aldıkalrı belli.kendi ağzıyla söyledi...başbakanın söylemleri ve eylemleri buyuk hayal kırıklığı yarattı bende...

alişen bile efendi bunların yanında..abi sağlam yerden yüz buluyorlar.kimden destek aldıkalrı belli.kendi ağzıyla söyledi...başbakanın söylemleri ve eylemleri buyuk hayal kırıklığı yarattı bende...

en azından ali sen bana yetki verin ben uzlasmayı saglayayım uefa ile dedi. yani min cezayı alır yırtarız dedi ama adamı dinlemediler.

Sokakta kavga edersin hep dayak yersin diğer çocuktan. Sonra yanına bi arkadaşını alırsın. Güç dengesini değiştirirsin adil olmayan şekilde. Çünkü tek başına yiyemezsin o işi. bi tarafların yemez. Buna dönmüş f5'in işi. Baktılar post pahalı bizi kurtar devlet baba. Ne güzel iş.

hacıosmanoğlu nun söylediği güzel birşey vardı haluk ulusoy döneminde senez erzik:ben siyasetin futbola bukadar girdiğini ömrümde görmedim dedi

İyi geceler

Cihan Kameri Yildirim Demirörene cok benzetiyorum.

Iyi geceler renktaslar.

dün baştan sona izledim programı.edindigim izlenimlere gelince ;

bir kere fenerin avukat diye tuttugu adam cok saçma konulardan pay cıkarmaya calışarak savunuyor feneri.dikkat ettim kayanın sordugu hiçbir soruya net cevap veremedi.dolayısıyla bu avukatın küçük kelime oyunu çalışmalarıyla fener bu işten sıyırırım diyorsa zor dostum zor..

yöneticiye gelirsek bir kere gercekci söyleyeyim kesinlikle ali koç yada özdemir kadar itici bulmadım herifi,özellikle programın cogunda güleryüzlü olması bile diğerlerine göre bir artı.ayrıca kesinlikle cok kurnaz bir herif,sorulan keskin ve tehlikeli soruların hepsine "ben o konuyu yemin billah bilmiyorum" diyerek geciştirdi.hatta tapelerin neredeyse "şeytan ayetleri" oldugunu söyleyecekti utanmasa.lafı ısrarla "önemli olan saha içidir" konusuna getirmeye çalıştı.kısacası keltoşun resmen laf cambazı oldugunu söyleyebilirim ki en tehlikeli yönetici tipidir bu.

ermandan beklediğim performansı alamadım acıkcası.hatta programın sonlarında "ortak cözüm bulalım" tribine girerek iyice saçmaladı.ne ortak cözümü erman..? ortada şike yapan,teşvik veren ya da teşebbüs eden 8 takım var kanun diyorki düşecekler,sen neyin ortak cözümünden bahsediyorsun..? iyi o zaman adam bıçaklayalım cezası hapis ama bizi yargılayan hakimler elele verip "ortak cözüm" arasınlar.varmı böyle saçmalık..? kaya ise hergecen gün ısınıyor yorumculuga.dün ermandan daha iyiydi acıkcası.sordugu sorularla hem avukatı hem keli ters köşeye sıkıştırdı resmen.hatta bi ara kel sinirlendi kekelemeye başladı.ne kadar kıl olsada kayayı sivri üslubundan ötürü begeniyorum acıkcası.

gelelim gargamele.son dönemlerde fenerin fazla yagcılıgını yapmıştı acıkcası.hatta birileri gözünümü korkuttu diyorduk ama dün ve bi önceki programda oda formunu bulmaya başladı ve şike konularında epey atak oynamaya başladı.

gökmeni diyorsanız..onu biliyorsunuz zaten,bi konuşabilse,aaah iki lafı bi araya getirip bi konuşabilse garibim cok şey söylicek de :)

aga kimse taşlamasın ama çilingiroğlunun analizleri çok iyi.Adam iyi düşünüyor.Tamam yeri geldiğinde menfaatleri gereği yorum yapabilir ama adamın analizleri 10 numara.

aga kimse taşlamasın ama çilingiroğlunun analizleri çok iyi.Adam iyi düşünüyor.Tamam yeri geldiğinde menfaatleri gereği yorum yapabilir ama adamın analizleri 10 numara.

Melo 10 numara, gole yakın oynamıyor bir Hagi-Alex gibi değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt