Cagin Erdogdu
Kırmızı Üye
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
Erman siz neyden bahsediyorsunuz şikeciler demesini bekledim ama olmadı
Melo 10 numara, gole yakın oynamıyor bir Hagi-Alex gibi değil...
Hagi yle Alex i artık aynı kefeye koymayın , Hagi - Figo diyim , Hagi - Zidane diyin ama nolur avrupada adını bilen tek bir futbolsever bile olamayan Alex i söylemeyin , büyük ustaya saygısızlık ...![]()
![]()
Şu saha içine bakalım lafı tamamen PALAVRADIR. Juventus, Kavala ve Volou'nun bütün maçlarını izleyelim. Kaç tanesinde kesinlikle şike var diyebilirsin yada %100 kesin olarak şike yapılan her maçı bilebilir misin ? Şike sadece TAPElerden tespit edilebilir başka hiç bir şekilde şikeyi BU-LA-MAZ-SIN.
saha içine bakalım lafı hedef saptırmacadır. laf ebeliğidir. PFDK sadece saha içine bakıp ceza verecekse ankaraspor niye düşürüldü? düşürülme sebebi şike değildi tamamen yönetimsel hatalardı. PFDK neden yöneticilere ceza veriyor? niye taraftar olaylarına saha kapatma cezası veriyor? madem öyle herkes birbirini mahkemeye versin dava sonuçlarına göre cezalandırılsınlar.
saha dışındaki olayların CAS davalarını etkileyeceğini biliyorlar. CAS'daki henüz karara bağlanmamış davayı kazanmışlar gibi "biz haksız yere men edildik" demelerinin tek sebebi var; CAS davasını kaybedeceklerini kendileri de biliyor. maksat ortalığı mümkün olduğunca yaygaraya verip işte biz bunu için kaybettik diyebilmek.