Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

link var mi ustalar, bir zahmet..

Beğenirsin beğenmezsin ama şunun gibi 2 program daha olsa bu ülkede spor ile alakalı hiç bir şey gizli kalmaz bence Serhat gayet başarılı program yapıyor

Rıdvan kendini kurtaracak diye Aykut'u ateşin tam ortasına attı

Erman çok pis hazırlanmış belli savaş boylarını falan karanlıkta belli olan cinsinden sürmüş.

Rıdvan şeytan felan değil kardeşim.Yaptığı açıklama ile hem Aykut'u zor duruma düşürdü,hemde Gültekin Onay'ın ve ülkenin karşısında Yalancı durumuna düştü.Şeytan lakaplı bir insan bu kadarda düşüncesiz davranamaz.

Rıdvan şeytan felan değil kardeşim.Yaptığı açıklama ile hem Aykut'u zor duruma düşürdü,hemde Gültekin Onay'ın ve ülkenin karşısında Yalancı durumuna düştü.Şeytan lakaplı bir insan bu kadarda düşüncesiz davranamaz.

Yahu bu herifin derdi Mali yi karalamaktı Mali 32.günde resmen FB Başkanlığına oynadı Rıdvan'da onun önüne herseye rağmen tas koydu sildi attı adamın bu hayalini açıklamalarıyla.Danışıklı dövüş diyordum ama baya baya bir birlerini yiyorlar.

Yahu bu herifin derdi Mali yi karalamaktı Mali 32.günde resmen FB Başkanlığına oynadı Rıdvan'da onun önüne herseye rağmen tas koydu sildi attı adamın bu hayalini açıklamalarıyla.Danışıklı dövüş diyordum ama baya baya bir birlerini yiyorlar.

MAA sağdan soldan okuduğum duyduğum kadarıyla Ali Şen'in desteklediği adaymış Rıdvan taş koyduğuna göre Aziz'in tarafında diyebiliriz bölünmeler başlamış camia içinde

Beyler Telegol'ü internetten izlemeyin donuyor la..

Annem yüzünden pc ye hapsoldum salon full kadınlar matinesi..

erman şimdi alayını öpücek gökmende........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt