Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

MAA, o gorusmede ne dedi: uefayla anlastim, sadece eksi puan verecegiz, ve seneye fener avrupada yine yoluna devam edecek......

simdi yeniden baskan olursa MAA...bunlar gerceklesecek...

yaziklar olsun, su olaydan nasil kurtuldular.......

Şampiyonluğumuz hayırlı olsun

Ayreten feneri düşürmeyecek

Eğer doğruysa

Neden? F5'i düsürmek istemeyen herifi ne yapacagiz?

fener agir ceza alacak zaten uefadan.

maa fenere ceza verecek, eksi puan, uefa begenmezse uyari yapicak, adam gibi ceza ver dicek, yoksa ban yersin dicek ve böylece maa fenere agir ceza vermek zorund akalacak.

yani eksi 40-50 puan.

kumede kalir mi?

bilemem

Maa gelirse saçmalıktan başka bişey olmaz adam resmen ben tarafım dedi feneri düşürmek istemem bununn için çalıştım dedi.Bu adamı isteyenler ne düşünüyor

kupaları alınsın eksi puanı yesinler bana yeterde artar bile...başkası gelirse sürec cok uzayacak ceza vermemek için ellerinden geleni yapacaklar

MAA'yı isteyen fenerliler mi bastı beyler forumu? Siz 32.gün de konuştuklarını duymadınızmı? Eksi puana razıysanız sizin ekmeğinizi herkes yer benden söylemesi.

kupaları alınsın eksi puanı yesinler bana yeterde artar bile...başkası gelirse sürec cok uzayacak ceza vermemek için ellerinden geleni yapacaklar

hele o kupalarının alıncagı günü düsüyorum da zevkden eririm adeta :D hele trabzona verirlerse kesin kalpten giderler.

maa kesinlikle gelmemeli tekrar.ben nasıl feneri düşürürüm diyen bir adamı neden istiyorsunuz?o herif gelirse kesinlikle düşmez şikeciler.başka biri gelmeli.

3 temmuzdan bugüne kadar güldük eğlendik ama gerçeklerle yüzleşmek lazım feneri düşürmezler aynı durumda biz olsak bizide düşürmezler eksi puan alıcak şampiyonluk alınacak avrupa cezasını çektiler zaten bu sene belki gidemezler ama seneye kaldıkları yerden devam ederler sivas ve ibb eksi puan alabilir bjk ve ts hiç ceza almıyacak şampiyon trabzon konu kapanmıştır

ayrica fener en az eksi 30 alir, en az.

su an mesela kümed ekalma mücadelesini veriyor olur

en az yani eksi 30

Sanki Feneri MAA dusurucek...

Tahkim Kurulu raporu verince geregi yapilacak illa MAA mi dusuruyorum alin imzami attim dustunuz dicek

Baska bir eleman cikar yapar bunu kucuk detaylara takilmayin.

Galatasaray ve Trabzonspor destekliyor bikere bunu goz ardi etmeyin :)

Ki en dogrusu surecte bu yeni bir isim gelirse daha kotu olur hic degilse MAA olaylari biliyo

Dilil milil iyi idire edir yani :D

3 temmuzdan bugüne kadar güldük eğlendik ama gerçeklerle yüzleşmek lazım feneri düşürmezler aynı durumda biz olsak bizide düşürmezler eksi puan alıcak şampiyonluk alınacak avrupa cezasını çektiler zaten bu sene belki gidemezler ama seneye kaldıkları yerden devam ederler sivas ve ibb eksi puan alabilir bjk ve ts hiç ceza almıyacak şampiyon trabzon konu kapanmıştır

aynı durumda bizde olsak bizide düşüremezlerdi ama yerin dibine sokarlardı

Yahu adam başkanlıktan istifa ettikten sonra Feneri küme düşüren başkan olmak istemiyorum diyor Hala tekrar adaylıktan bahsediliyor yok artık

aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt