Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

benim razı olup olmamam konu değil..düşürmeyeceklerini başından beri biliyordum..adamlar cıkmış şimdide yargı kararı beklensin diyolar..

Budur abi biraz daha beklersek yargı kararı çıkar kalkar derler ki yargı kararı başka spor hukuku başka yemin ediyorum şaşırmam

lütfi arıboğan ve helvacıyı diskalifiye ederek gelirse o zaman bit vardır bu işin içinde

bu da olabilir

bizim icin fenerin küme düsmesinden daha cok fenerin eksi puan alip, gecen seneki sampiyonlugunu alinmasi daha iyi olur

birde uefadan ban yerse, fener zaten yeterince agir ceza yemis olur.

iste sadece o son cumlen gerceklesmicek malesef. cunku ridvan acikladi bunu ya, MAA anlasmis uefayla, seneye fener avrupa da devam edecek...

şike adli suc olmasaydı yani yasa hiç çıkmamış olsaydı acaba neyi bekleyelim diceklerdi?

3 temmuzdan bugüne kadar güldük eğlendik ama gerçeklerle yüzleşmek lazım feneri düşürmezler aynı durumda biz olsak bizide düşürmezler eksi puan alıcak şampiyonluk alınacak avrupa cezasını çektiler zaten bu sene belki gidemezler ama seneye kaldıkları yerden devam ederler sivas ve ibb eksi puan alabilir bjk ve ts hiç ceza almıyacak şampiyon trabzon konu kapanmıştır

Olayları en başında adam gibi yönetseler öyle olurdu ama Uefa ve Fifa yı madara ettiler resmen yok dava etmeler yok çelenk bırakmalar adamlar bir şekilde olaya dahil oldu artık.

Kolay kolay sıyrılamazlar sanki.En başta kendi kendimize bişeyler yapsak bize dokunamazlardı cezanızı verdiniz derlerdi ama adamlar artık çok yakından izliyorlar onlar içinde bana göre prestij meselesi oldu bu.

iste sadece o son cumlen gerceklesmicek malesef. cunku ridvan acikladi bunu ya, MAA anlasmis uefayla, seneye fener avrupa da devam edecek...

cas davasini kaybederse yicekmis

kaldiki yemese bile seneye avrupaya zor gider.

gecen senede yoktu, bu senede yoktu, seneyede kesin yok nerdeyse kesin

3 temmuzdan bugüne kadar güldük eğlendik ama gerçeklerle yüzleşmek lazım feneri düşürmezler aynı durumda biz olsak bizide düşürmezler eksi puan alıcak şampiyonluk alınacak avrupa cezasını çektiler zaten bu sene belki gidemezler ama seneye kaldıkları yerden devam ederler sivas ve ibb eksi puan alabilir bjk ve ts hiç ceza almıyacak şampiyon trabzon konu kapanmıştır

Tamamen katılıyorum Şafak.Ömür boyu dalga geçecek olmamız da yanımıza kar kalacak.Adamlar bayağı bir şikeci:)

valla, sonunda ne demek istedigimi anlayan cikti.

yönetim kesinlikle böyle düsünüyor.

ve dogru da düsünüyor cünkü bu gidişle uefa men edecek bütün ülke takımlarımızı.öyle bir durumda şampiyonlar liginden gelecek para da olmayacagı için ekonomik olarak dönüsü olmayacak bir yola girecegimizi düsünüyor bence ünal aysal.haklı olarak da bari eksi puan cezaları alsınlar ve kupaları da alınsın ki hem biz rahat şampiyon oluruz hem de fb büyük gelirlerden mahrum kaldıgı için(geri ödenecek paralar,şampiyonluk paraları vs vs) sıkıntıya düsmüs olucak.

Forum'da bazi arkadaslarin su fb ni eksi puan almasina razi olur tavirlari beni acayip derecede uzuyor...Ya arkadaslar silkelenin fb kim neyin nesi cezasi neyse cekecekler bunun aksi ne beni nede sizi tatmin etmemeli...58.Madde ne diyorsa o...NOKTA.

Olayları en başında adam gibi yönetseler öyle olurdu ama Uefa ve Fifa yı madara ettiler resmen yok dava etmeler yok çelenk bırakmalar adamlar bir şekilde olaya dahil oldu artık.

Kolay kolay sıyrılamazlar sanki.En başta kendi kendimize bişeyler yapsa bize dokunamazlardı cezanızı verdiniz derlerdi ama adamlar artık çok yakından izliyorlar onlar içinde bana göre prestij meselesi oldu bu.

fener çeker cas davasını abi spor da olsa politika bu dün ak diyenler bugün kara diyorlar çözerler bunları kolay şeyler

Yalnız adamlara helal olsun. Çok iyi çalıştılar ve Galatasaraylı taraftarları bile eksi puana razı ettiler.

Neredeyse MAA geri gelsin diye imza toplıcaz :)

Maaaaaaaaaaa yalelelelelelel :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt