Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

UEFA Sioana transfer yüzünden -36 puan verdi Fifanın Başkanı İsviçreli olduğu halde..Şike yapanın nasıl -30 puanla anlaştığını anlayamıyorum.

fenerliler nefret ediyor admadan

fener 1-0 öne gecmisti, cunku is uzamisti, turkiye ban yicekti uefadan, fener ben yanarsam, hepimiz yanariz diyordu, resmen tehdir ediyordu

Kesinlikle bu işte adamlar türkiyenin men olmasını istiyorlar fark açılmasın diye

32.günde bu herifin altı çizili konusmalarını tekrar gözden geçirin ondan sonra tekrar sevinin.

MAA gelirse o eksi puan senaryosunu uygular, Fenerli yöneticiler dışarıda sövüp sayar, evlerine gidip göbek atar.

"Ben Fener'i düşüren başkan olmayacağım" Unutmayalım.

şaka gibi gerçekten bir kereligine af gibi bir saçmalık gelirse eger hala amerikan mandası ingiliz himayesine girmek gibi seçeneklerimiz varsa birini degerlendirelim muz cumhuriyeti olucaz iyice

MAA gelirse o eksi puan senaryosunu uygular, Fenerli yöneticiler dışarıda sövüp sayar, evlerine gidip göbek atar.

aynen. öyle bir duruma getirdiler ki durumu, millet eksi puana razı durumda forumda görüldüğü gibi.

acayip moralim bozuldu yine ya hay ben böyle ligin

hala düşüren başkan olmıyacam dediğini söliyenler zaten düşmiyecekler arkadaş düşecegine inananlar var şaşıyorum

fenerliler neden kudura kudura istemıyorlar abiler bi cevap verin ya MAA gelmesin diyenler şu soruma cevap versin fenerin istegi adamlar gelirse tüpçü falan görüceksiniz başımıza gelicekleri

Aga MAA-Aziz Yılmaz kankalar, A.Y'e karşılar. Adam düşürmem dedi resmen bence umut falan besleme 8 aydır ortamın anasını ağlattı üstüne TV'de o söylemlere rağmen tekrar başkan olursa ben Feneri düşürmeyeceğimi söyledim zaten ne mok yemeye seçtiniz deme hakkını cebine koyarak başkan olursa sen gör ortamı ondan sonra.

Beyler size sadece sunu soyliyim... Eger MAA gelmezse zaten fener yine dusmiyecek en iyi ihtimal - puan alicakti belki oda olmaya bilirdi

Ama simdi gelirse kesin cakicak gorursunuz... Hissediyorum bu adam dogru adam cat cat konusuyo adam fenerli olabilir ama bu onun objektif olmadigini gostermez tamam ben fbli olarak feneri dusuren baskan olmam dedi ama bu kucuk bi detay sanki onun sozune dusucek fener o imzayi atiyo yoo sadece baskan olarak gozukuyo ne alaka... Bunu yapan genel kurul tahkimmi neyse ne onlar yapiyo yani kasmay gerek yok bence

MAA gel fenere cak reyiz.

Böyle düsünmen üzüyor beni.

ben biktim abi

1 yil oldu nerdeyse, 1 yil daha da uzardi bu olay eger maa dönmeseydi.

artik eksi puan ise eksi puan, kume düsme ise kume dusme, artik verilsin su kararlar, kapansin bu olay istiyorum.

fener yuzunden sampiyonlar liginden uzak kalirsam, ben bir daha Galatasarayin maclarini bile izlemem

ÜA dan beklerim böyle bişey..fener eksi puan alsın..Biz şampiyon olalım..Yayın geliri azalmasın..Seneye CL ye gidelim..Paralar gelsin..O bunu düşünüyordur eminim.

Maa suan ki sartlarda olması dogru ama cavcavın kulüpler birliği baskanı olmasını bizimkiler nasıl kabullendi ya.

MAA doğru falan değil kardeşim, biraz gözlerinizi açın.

olacaklara bakın. adam UEFA ile gizli görüşmeler ile kıvırarak Fener'in dötünü kurtarıyor.

adamın tek misyonu FENER. kendi söylüyor benim asıl hedefim FENER BAŞKANLIĞI diye.

kim bilir kaç para yedirdi UEFA'daki lobisi için

UEFA Sioana transfer yüzünden -36 puan verdi Fifanın Başkanı İsviçreli olduğu halde..Şike yapanın nasıl -30 puanla anlaştığını anlayamıyorum.

yok öyle birsey

maa eksi 30 verdim der, uefa bir uyari daha yapar, bunu eksi 50 cikartir..

uefa israrla hakkettigi cezayi demis, bu verdiginiz ceza yuzunden küme düserse bile, acimayin demis

Şayet Fenerbahçe'ye puan silme cezası verilirse; ben Olympiakos Volou takımı başkanı olsam, UEFA ve FIFA'nın TFF'ye vermiş olduğu bu imtiyazı emsal gösteririm.Ve direk FIFA ve UEFA'ya , CAS'ta dava açarım.

Aga MAA-Aziz Yılmaz kankalar, A.Y'e karşılar. Adam düşürmem dedi resmen bence umut falan besleme 8 aydır ortamın anasını ağlattı üstüne TV'de o söylemlere rağmen tekrar başkan olursa ben Feneri düşürmeyeceğimi söyledim zaten ne mok yemeye seçtiniz deme hakkını cebine koyarak başkan olursa sen gör ortamı ondan sonra.

Dostum zaten düşmiyecekler kendi istedikleri birini başkan yaparlarsa bunlar katakkulli yapıp türkiyeyi men ettiriceklerdi avrupadan sonrada zaten men olduk yargı sürecini bekliyelime getiriceklerdi olayı ben ciddi ciddi planlarının bu olduguna inanıyorum

ÜA dan beklerim böyle bişey..fener eksi puan alsın..Biz şampiyon olalım..Yayın geliri azalmasın..Seneye CL ye gidelim..Paralar gelsin..O bunu düşünüyordur eminim.

Bonüs olarak da fenere avrupadan men, Allahım insanlar kendilerini kağıt karşılığı satıyorlar :SS:

Dostum zaten düşmiyecekler kendi istedikleri birini başkan yaparlarsa bunlar katakkulli yapıp türkiyeyi men ettiriceklerdi avrupadan sonrada zaten men olduk yargı sürecini bekliyelime getiriceklerdi olayı ben ciddi ciddi planlarının bu olduguna inanıyorum

MAA gelmesin düşecekler bak gör.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt