Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

UEFA ya FİFA ya..Şike yapmanın cezası -30 puanmı diye mailler twittler atmalıyız.Üstüne Sionada Transfer yapma cezası -36 şikenin cezası -30 diye de atmalıyız.

ben biktim abi

1 yil oldu nerdeyse, 1 yil daha da uzardi bu olay eger maa dönmeseydi.

artik eksi puan ise eksi puan, kume düsme ise kume dusme, artik verilsin su kararlar, kapansin bu olay istiyorum.

fener yuzunden sampiyonlar liginden uzak kalirsam, ben bir daha Galatasarayin maclarini bile izlemem

Salman renkdas bazı arkadaslar sunu düsünmeli.Yönetimcilerimiz biliyor ki şampiyonlar ligi geliri kendi ligimizdeki gelire cok yakın bir katkı saglıyor ve kulüp olarak o gelire de ihtiyacımız var.hatta zorunluluk.Bizim baskanda haklı olarak uefadan men riskini göze alamadıgı için fb devre dısı kalıcak sekilde puan silme cezası almasına karsı degil gibi.

gargamelin böyle açıklamlarının çoğu kolpa çıkıyor inanmayın

Küme düşürme düşürmeme olaylarının dışında, o günkü konuşmalarının ardından bu adamın karar verildikten sonraki süreçte nasıl tarafsız kalabileceğini düşünüyorsunuz anlamıyorum.

ben biktim abi

1 yil oldu nerdeyse, 1 yil daha da uzardi bu olay eger maa dönmeseydi.

artik eksi puan ise eksi puan, kume düsme ise kume dusme, artik verilsin su kararlar, kapansin bu olay istiyorum.

fener yuzunden sampiyonlar liginden uzak kalirsam, ben bir daha Galatasarayin maclarini bile izlemem

Güzel kardesim hepimiz biktik,ama MAA'nin gelisini bizim CL katilma bileti olarak görmen üzüyor beni. Bu yil F5 ceza yemese bile gideriz.

UEFA ya FİFA ya..Şike yapmanın cezası -30 puanmı diye mailler twittler atmalıyız.Üstüne Sionada Transfer yapma cezası -36 şikenin cezası -30 diye de atmalıyız.

tweet ile falan olacak iş değil bu artık.

koskoca UEFA bile MAA denen şerefsiz ile masabaşı işleri çeviriyorsa bu iş artık çığrından çıkmıştır arkadaş.

net söylüyorum: MAA bu UEFA'daki söz sahibi heriflere para yedirmediyse, ben hiçbir şey bilmiyorum o zaman.

TFF başkanlık seçiminde tekrar eksi puan oylanıcakmış Erman'ın dediğine göre hem başkanlık seçimi hem tek seferlik eksi puan cezası

Şayet Fenerbahçe'ye puan silme cezası verilirse; ben Olympiakos Volou takımı başkanı olsam, UEFA ve FIFA'nın TFF'ye vermiş olduğu bu imtiyazı emsal gösteririm.Ve direk FIFA ve UEFA'ya , CAS'ta dava açarım.

Bu hususta sizlerin de yorumunu bekliyorum renkdaşlarım.

Keşke Ertuğrul hepimizin isteği bu ama düşüremezler kim gelirse gelsin Ünal Aysal olsa TFF başkanı eli kolu bağlı olucaktır

Hasan Doğan gibi bir adam gelsin düşerler, Unal Aysal örneği verip durmayın Galatasaray başkanı diye ahlaklı olma şartı yok, şu ülkede ahlaklı adam sayısı az haklısınızdır ama hiç de yok değil bunuda siz kabul edin.

Haluk Yurekli

Telegolde serhat ulueren aydinlar 9 kulubun adayi dedi guclu geliyorum demis dedi alllah allah

mehmetbaransu @mehmetbaransu Kapat

@hyurekli
Yarın da bir isimle görüşecek. Bu isim hem Köşke hem Başbakana yakın. Bu akşam kendisiyle beraberdik.

Görmemiz gereken gerçek; Uefa'ya, Fifa'ya rağmen iktidar desteğinin Fenerbahçe'yi ligde tutacağı.Kamu vicdanını elbette tatmin etmeyecek bir sonuç bu durum.Hiç birimiz tatmin olmayacağız.Olay Milli Takımın Avrupa'dan men edilme safhasına kadar taşındı.Aylardır hedefleri buydu , başardılar.Ama görünen o ki,hiç bir şart altında Fenerbahçe'nin ligden düşmesine izin vermeyecekler. Önümüze Yıldırım Demirören'i filan atıp bizleri kötünün iyisine razı olmak konumuna getirdiler.Olay bundan ibaret.

nasil gideriz anasini satayim eger uefa ve fifa devredeyse, en az 3 yil ban yiceksin diyorsa?

tff nin baskan adayi bile yoksa, olsa bile karar veremicekse?
Güzel kardesim hepimiz biktik,ama MAA'nin gelisini bizim CL katilma bileti olarak görmen üzüyor beni. Bu yil F5 ceza yemese bile gideriz.

Hasan Doğan gibi bir adam gelsin düşerler, Unal Aysal örneği verip durmayın Galatasaray başkanı diye ahlaklı olma şartı yok, şu ülkede ahlaklı adam sayısı az haklısınızdır ama hiç de yok değil bunuda siz kabul edin.

Ünal Aysal'ı ahlaklı diye örnek göstermedim Galatasaray başkanı diye söyledim kim olursa olsun TFF başkanı düşmez fener isim önemli değil

Malesef kotuler daima yasar iyiler olur/surunur.. Bu pislik dunya boyle.. Bknz: Hasan Doğan..

MAA doğru falan değil kardeşim, biraz gözlerinizi açın.

olacaklara bakın. adam UEFA ile gizli görüşmeler ile kıvırarak Fener'in dötünü kurtarıyor.

adamın tek misyonu FENER. kendi söylüyor benim asıl hedefim FENER BAŞKANLIĞI diye.

kim bilir kaç para yedirdi UEFA'daki lobisi için

renkdas bende Maa sevmiyorum.ama fb yalakası biri gelip de dogru düzgün ceza vermezse uefa bütün takımları ayırt etmeden men eder.bu olacagına bari 25-30 puan veya daha yüksek bir puan silme cezası alsın.yoksa bende istemiyorum maa ama kötününü iyisi gibi düsünüyorum.haluk ulusoyu baskan yapmazlar(haluk baskanın olmasını isterdim.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt