Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Ziya çok saçma konuşuyor.

Ziya ŞENGÜL'ü dinlemek istemiyorum artık bu programda kendine göre dokunulmazları var Fenerbahçe'yi kendince dokunulmaz ilan etmiş eleştiremiyor doğru düzgün başkası eleştirince de sanki herkes kendisi gibi dokunulmaz saymak zorundaymışcasına yanlış konuşmalara giriyor program rahatsız edici bir hal alıyor.

cihan denen sincap programa katıldığından beri ziya ya bir özgüven geldi maşallah

UEFA ve FIFA sadece adı geçen kulüplere de men cezası verebilir bunu da göz önünde bulunduralım.Çünkü biz bu sürecin başından beri hep UEFA ve FIFA'yla aynı düşündük ve TFF'ye ihtarname falan çektik UEFA ve FIFA bunları göz önünde bulundurarak Galatasaray'ımıza yaptırım uygulamaz.

Yıldo UEFA'yı karşısına alacakmış. UEFA'nın bize ceza vermeyeceğini bilsem desteklerdim bu adamı. UEFA'yla inatlaşırsa BJK ile FB'nin amatöre kadar yolu var.

Bırak kulüp başkanlığını bisiklet sürme yeteneği bile olmayan adam çıkmış tff ye adayım diyor.

Allah'ım yarattın bari takip et.

Bu hafta Çarşamba günü UEFA ile görüşecekmiş kulübümüz , Biz bu sürecin başından beri hep gereken yapılsın dedik , kararlar verilsin dedik ama bizi dinlemediler biz haklı çıktık falan diyecekmişiz ayrıca TFF'ye ihtarname çekmiştik bu men konusu hakkında bunuda göz önüne alır UEFA bence Galatasaray'ımıza bir yaptırım uygulanmayacak.Sadece adı geçen kulüplere uygulanacak ama yinede belli olmaz tabi.

Eğer çarşamba günü bir garanti alırsak süper olur. Ondan sonra ne halleri varsa görsünler. Hatta YD gelsin de görsünler ebelerinin nikahını.

Ermani her gordugumde Borudur Borudur bu reklami aklima geliyor ve cok guluyorum

Bu boru baska boru ;)

yildirim.jpg

Telegol Haluk Ulusyo diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt