Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

adamlar kamuoyu oluşturuyor,bizimkilerden birinin çıkıp konuşması lazım...

Bursa başkanının açıklamaları ile Eskişehir başkanının açıklamalarına bakıyorum.

Bursaspor' un neden şampiyon olduğunu, diğerlerinin neden süründüklerini çok daha iyi anlıyorum.

oguz tongsir @tongsiroguz Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

Milli Takıma Avrupa yolu kapanıyor. Kulüp takımlarımız 3 yıl Avrupa kupalarına katılamayacak. Hazır olun!

yakında kime kapanacaklar görecez.çok az kaldı. derin uyku sona erdi artık.

Şu anda Galatasaray , Bursaspor , Orduspor , Ankaragücü , Antalyaspor Yıldırım Demirören'i desteklemiyor.

yani bu sadri tüpcüyü destekliyor. ulan varya bu trabzona hic acımıyorum. inşallah kupayı fenerden alırlarda bu kot kafalılara vermezler.

Allah kahretsin ya herkes kendi çıkarlarını düşünüyor kimsenin Türk futbolunu düşündüğü yok! Lan ceza yersek şimdi bizim suçumuz ne? Bu adil mi , adaletli mi? Şerefsizler.

Eskişehir başkanını dinledim tüylerim dikildi utanmazlar

Bizim yöneticiler niye konuşmuyor hiç?

Allah kahretsin ya herkes kendi çıkarlarını düşünüyor kimsenin Türk futbolunu düşündüğü yok! Lan ceza yersek şimdi bizim suçumuz ne? Bu adil mi , adaletli mi? Şerefsizler.

bence ismi gecen takımlara yasak gelicek. bize gelcegini hic sanmıyorum.

Yazıcı'ya helal olsun net konuştu..

Bu tüpçü gelecek başkan olacak hiçbir karar vermeden yola devam edecek ve bizde ceza yiyeceğiz he? Umarım kulübümüz UEFA görüşmesinden istediğini alır artık iş o görüşmeye kaldı gibi.

Bizim yöneticiler niye konuşmuyor hiç?

Adnan Öztürk: "Iddianamede Besiktas'in da adi geciyor. Bu konumdayken Besiktas'in baskaninin aday olmasi ne akla, ne de etige uygun."

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı: "Önce Demirören'i aday gösterip sonra Kulüpler Birliğini toplayacaklarmış. Ben o toplantıya katılmam. Demirören tartışmalı bir adaydır, istemiyoruz!"

biri şu eskişehir başkanının üstüne toprak atsın.

Adnan Öztürk: "Iddianamede Besiktas'in da adi geciyor. Bu konumdayken Besiktas'in baskaninin aday olmasi ne akla, ne de etige uygun."

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı: "Önce Demirören'i aday gösterip sonra Kulüpler Birliğini toplayacaklarmış. Ben o toplantıya katılmam. Demirören tartışmalı bir adaydır, istemiyoruz!"

demirören başkan falan olmayacak osman : )

Yıldırım Demirören şimdi kesin aday gibi başka adaylar var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt